Atlantic Airways vælger EuroBonus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter mange år med to bonusprogrammer, dropper Atlantic Airways deres eget, til fordel for SAS Eurobonus.

Det skriver Atlantic i følgende meddelelse:

Fra 1. april 2015 bliver EuroBonus eneste bonusprogram hos Atlantic Airways, og samtidig bliver samarbejdet med SAS EuroBonus styrket. Atlantic Airways vælger et tættere samarbejde med EuroBonus, fordi det er et omfattende bonusprogram, og kunderne får fordele af f.eks. bonusrejser, når de rejser med Atlantic Airways, eller når de rejser videre med SAS og Star Alliance selskaber.

 

For nærmere information om f.eks. indmeldelse i EuroBonus, hvordan du kan optjene point eller bruge point, samt andre fordele, du kan opnå som medlem, eller for vejledning om EuroBonus, se link i bunden af siden.

 

Hidtil har rejsende med Atlantic Airways haft mulighed for at optjene såkaldte ”Extra points” til at bruge til flyrejser, hoteller eller andet i EuroBonus-programmet. Nu udvides programmet således, at rejsende med Atlantic Airways i stedet vil optjene ”Basis points” og derigennem få et stadig stærkere medlemskab i EuroBonus, alt efter billettype og hvor meget de flyver. Afhængigt af optjente point, opgraderes medlemskabet til Sølv-, Guld- eller Diamant-niveau.

 

Fra 1. april bliver det også muligt at booke bonusrejser som enkeltbilletter med Atlantic Airways. Tidligere var det et krav, at der skulle være optjent nok af points til en returrejse. En anden forbedring er, at EuroBonus medlemmer i løbet af foråret vil få direkte adgang til at booke bonusrejser med Atlantic Airways på SAS’ hjemmesider.

 

Rejsende med Atlantic Airways, som har Guldkort fra EuroBonus, vil også fra 1. april i år kunne bruge ”CPH Express Fast Track”, der er en hurtig vej igennem sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn.

Det stærkere samarbejde betyder at du optjener point på lige fod med, hvis du rejste med SAS. Det betyder samtidig, at der er bedre mulighed for at samle sine point, og få mere ud af dem.

Kilde: www.atlantic.fo

Kommentarer

  1. jberget siger

    Betyder det således at flyvninger med Atlantic tæller som kvalificerende flyvninger op mod bonus-niveauer hos Eurobonus?

    • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

      Der vil optjenes basic point og dette tæller med til status. Vi forventer ikke at det gælder flyvningerne, da dette kun tæller om det er SAS fly.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *