Atlantis Rejser rykker til Aarhus Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Charterselskabet Atlantis Rejser har indgået en samarbejdsaftale med Aarhus Airport. Rejsebureauet rykker sin jysk-fynske chartertrafik til den østjyske lufthavn til efteråret.

Aarhus Airport skruer op for solskinsdestinationerne. Vi har tidligere skrevet om de nye ruter med Ryan Air til græske Korfu og kroatiske Zadar.

Nu har charter selskabet Atlantis Rejser besluttet sig for at flyve fra Aarhus. Det er helt i tråd med lufthavnens vækststrategi, hvor ambitionen er at blive Jyllands største charterlufthavn. Nu har lufthavnen taget endnu et skridt nærmere målet. Blækket er lige blevet tørt på en samarbejdsaftale mellem Atlantis Rejser og Aarhus Airport. Dermed får lufthavnen endnu et charter selskab, der kan supplere udbuddet fra Aarhus Charter og Bravo Tours.

Atlantis Rejser flytter til Aarhus

Atlantis Rejser rykker alle sine jysk-fynske charteraktiviteter til den østjyske lufthavn. Flyene sætter kurs mod de egyptiske solskinsperler Hurghada og Sharm el Sheikh, når Egypten igen kommer på den gule liste. Billetterne er allerede i salg.

Vi oplever en stigende interesse for ferierejser ud af Aarhus, og charterkataloget er vokset stødt over de senere år. Vi sidder på det største optageområde i provinsen, og vi har meget ambitiøse vækstplaner for chartertrafikken. Det handler om at finde det rigtige match mellem de potentielle rejsendes ønskedestinationer og rejsearrangører. Der er en stor sult i markedet nu efter sol og varme, og med Atlantis Rejser får vi en stærk samarbejdspartner, som har et yderst relevant mix af eksotiske rejsemål og populære klassikere. Vi glæder os meget over at have fået Atlantis Rejser med om bord, så vi i fællesskab kan udvikle vores chartertilbud til jyderne.

Nicolai Krøyer, administrerende direktør i Aarhus Airport

Atlantis Rejser er også meget begejstret for samarbejdet med Aarhus Airport. Lufthavnen er en spændende partner på det strategiske niveau.

Aarhus Airport’s visioner for og store investeringer i fremtiden sammenholdt med dens arbejde for at forbedre oplevelsen for de gæster, der flyver ud fra Aarhus Airport, er for os den helt rigtige vej at gå. Vi er glade for, at vi kan være en del af denne ambitiøse plan, og vi håber, at vi kan være med til at forstærke den gode oplevelse for gæsterne.

Jan Lockhart, kommerciel direktør hos Atlantis Rejser

Atlantis Rejser ser frem til at være en del af den vækst, der vil følge, som resultat af Aarhus Airport’s progressive forretningsstrategi.

Fra Aarhus til Egypten

Som nævnt, kan man snart flyve fra Aarhus til de egyptiske solskinsperler Hurghada og Sharm el Sheikh.

Vi lancerer i første omgang to faste ruter året rundt til de populære badedestinationer ved Rødehavet, Sharm el Sheikh og Hurghada. Det bliver ovenikøbet med moderne og energivenlige fly, de helt nye Airbus A 220-fly, som byder på høj komfort, er støjsvage og har et lavt brændstofforbrug.

Jan Lockhart, kommerciel direktør hos Atlantis Rejser

I fremtiden vil Atlantis Rejser i samarbejde med Aarhus Airport sætte ruter ind til andre populære europæiske destinationer som Grækenland, Kroatien og Spanien. Flere nye destinationer vil følge efter.

Selvom vi står i rejsebranchens værste krise nogensinde, så vælger vi at se fremad uden at ryste på hånden. Vi bruger tiden til at få lagt et stærkt fundament for lufthavnens videre vækstrejse og få samarbejder og rejseprodukter på plads, så vi er klar til at trykke på knappen, når de enkelte destinationer skifter til positive farve på Udenrigsministeriets rejsevejledningskort.

Nicolai Krøyer, administrerende direktør i Aarhus Airport

Selvom Egypten er markeret som rød i øjeblikket, kan solglade gæster roligt booke efterårs- eller vinterferien. Der skal nemlig hverken betales depositium eller andre udgifter, før Udenrigsministeriet melder klar for rejser til Egypten. Den første afgang fra Aarhus Airport er planlagt til den 17. oktober, hvor efterårsferien skydes i gang i Danmark.

Chartertrafikken i Aarhus Airport udviklede sig særdeles positivt i årene før pandemien. Således  voksede antallet af chartergæster samlet set med 46,6 procent i perioden fra 2018 til 2019.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *