Ryanair åbner direkte ruter til Korfu og Zadar fra Aarhus Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ryanair kickstarter sommeren med to nye ruter fra Aarhus Airport til Korfu og Zadar. Aarhus Airport er således den eneste jyske lufthavn, hvor der er direkte fly til den græske ø-perle og den kroatiske soldestination.

Der er landet et ekstra stort påskeæg i Aarhus Airport’s kurv. Flyselskabet Ryanair har netop bekræftet, at de åbner en helt ny rute til Korfu i Grækenland. Samtidig går den direkte solskinsrute til Zadar i Kroatien i luften. Ruten til Zadar var oprindelig planlagt til at gå i luften 1. maj 2020. Men på grund af Corona pandemien blev alle afgange aflyst.

Aarhus Airport bliver den eneste lufthavn i Jylland, som kan tilbyde direkte fly til de to populære destinationer.

Det er to meget attraktive rejsemål, som jyderne nu får direkte adgang til fra Aarhus Airport. Korfu er en af de mere eksotiske græske øer, der står højt på mange jyders ønskeliste, men det har været lidt besværligt at komme dertil. Zadar tapper direkte ind i den voksende opmærksomhed, som Kroatien har opnået blandt danskerne, så det er godt set af Ryanair at prioritere netop de ruter. Samtidig dækker de nye lavprisruter et hul i markedet, og det er et stærkt signal fra Ryanair om, at de satser på Aarhus Airport fremover.

Nicolai Krøyer, administrerende direktør i Aarhus Airport.

De to nye ruter giver de jyske rejsende flere alternativer for at rejse sydpå. Også på forlængede weekendture.  Flyvningen til Korfu starter den 2. juli. Den har to ugentlige morgenafgange mandag og fredag fra Aarhus Airport. Kursen sættes også mod Zadar den 2. juli, med to ugentlige aftenafgange mandag og fredag.

Korfu

Øen Korfu er det vestligste punkt i Grækenland. Den bygger bro mellem de sydligste strækninger af Adriaterhavet og den nordligste del af de Ioniske øer. Korfu er på størrelse med Bornholm. Fra øen har man en spektakulær udsigt over den albanske kyst. Øens vestlige kyster nyder godt af den varme brise fra det italienske fastland. Korfu ligger nemlig ganske tæt på “hælen” i den italienske støvle, Apulien. Korfu kaldes for Grækenlands grønneste ø og deler gavmildt ud af de frodigste landskaber. Øer har ganske megen kulturhistorie og fantastisk mad med rødder i det græsk-italienske køkken. Dertil er den helt unikke akvamarinblå kystlinje et af Korfus kendte charmekort. 

Liston. Gågaden med de historiske bygning i Korfu

Zadar

Zadar er en ferieperle i Kroatien. Byen ligger nord for Split og Dubrovnik i Dalmatien ved Adriaterhavets kyst. Turisterne finder stemningsfyldte labyrintiske gader, historiske bygninger og smukke strande. Det kroatiske ø-hav ligger en kort sejltur væk. Der er rig mulighed for at besøge brusende vandfald eller kaste sig ud i en gang river-rafting på den idylliske flod Zrmanja med krystalklart vand. Byen prydes af en lang strandpromenade, hvor man også kan nyde en usædvanlig smuk solnedgang.

Lavprisruterne fra Aarhus Airport til Korfu og Zadar åbner begge den 2. juli. Ryanair flyver på ruterne frem til den 29. oktober 2021.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *