Nyt dansk rejsebureau satser kun på virtuelle rejser og Flights to Nowhere

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Med regeringens restriktioner igennem det sidste år, en verden der forsat er rød over det hele i rejsevejledningen og 3. og 4. bølger undervejs, så har det nyoprettede rejsebureau V Tours fundet sin niche.

V Tours tilbyder helt corona sikre rejser. De tilbyder nemlig virtuelle rejser til alle de mest spændende steder i verden eller at du virtuelt kan deltage i en god gammeldags grisefest på Mallorca. De har taget mottoet “Ude Godt, Hjemme Bedst” til sig og vil give dig de bedste oplevelser hjemme fra din egen stue.

Flights to Nowhere

Det er også muligt at komme på helt specielle flyvninger – de såkaldte Flights to Nowhere. De fleste danske flyselskaber har ledig kapacitet og en af de første rejser vil være med en af de helt nye SAS Airbus A350 til Island og tilbage igen. Turen kulminerer med at se vulkanudbruddet i Island i dalen Geldingadalir ved vulkanen Fagradalsfjall. Der får du et helt unikt kig på vulkanen i udbrud. På turen vil der blive ekstra god catering – både på udturen og hjemturen.

Set i lyset af de udfordringer der har været det sidste års tid, så er det en klar niche og hul i markedet.

Vi ser allerede nu en stor efterspørgsel på vores rejser nu hvor folk ikke kan rejse. Der er mange der har en stor udlængsel og mange har allerede brugt tid på campingspladser og sommerhuse.

Viktor T. Oursen, Direktør i V Tours.

Virtuelle rejser fra hjemmet

Du kan komme afsted på alt lige fra Safari i Afrika og til grisefest i Spanien.

På en Safari får du en samlet pakke og du ser dyrerne i deres naturlige omgivelser. Der er også garanti for at se “The Big 5” på en og samme rejse.

Virtuel brille til brug på dine rejser.

Rejsebureauet sørger for alt det praktiske med udstyr til de virtuelle rejser. Køber du med halv- eller helpension, så får du også mad leveret som Take Away.

Eksemplet er Grisefesten, hvor du får en menu med helstegt pattegris, rigeligt med sangria og billig rødvin.

Turerne er også til børn.

Turerne er også for børn og de får, i flere af pakkerne, deres helt egen turplan og dermed en planlagt oplevelse designet til dem.

Priserne for en virtuel rejse vil starte på 2.999,- og en Flight to Nowhere koster fra 3.999,-.

Ekstra ting kommer til

Hvis du vil have hele følelsen af at være på rejse og bo på hotel, så vil V Tours i fremtiden tilbyde en service, der hjælper dig med at omdanne dit soveværelse til at ligne et rigtige hotelværelse. Det sker med hjælp fra partnere, der er eksperter på området og kommer ud til dig og hjælper dig med opgaven – lige fra valg af materialer til selve designet.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *