Nye indrejseregler for Færøerne udløser 1.000 gratis billetter til oplevelseshungrende (og vaccinerede) danskere

Visit Faroe Islands

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra 1. april kan danskere rejse til Færøerne uden at gå i karantæne. Det kræver blot, at man er vaccineret. Visit Faroe Islands giver i den anledning 1.000 gratis one-way billetter til danskere, der har overstået sidste vaccinestik.

”Kære danskere …”, sådan starter filmen fra Visit Faroe Islands, som skal gøre danskerne opmærksomme på, at de fra 1. april kan rejse til Færøerne uden at gå i karantæne – hvis de vel at mærke er vaccinerede.

For at markere dette giver Visit Faroe Islands 1.000 gratis one-way billetter til Færøerne med fly eller båd til danskere, som er vaccinerede – heriblandt sundhedspersonale og ældre.

Billetterne uddeles fra i morgen 1. april.

Mens vi her i Danmark har været ganske hårdt ramt af nedlukninger, har vores naboer mod nord på de naturskønne Færøerne været stort set forskånede for både corona og restriktioner i en længere periode.
Det betyder også, at danskere kan rejse til Færøerne for at opleve den vidunderlige natur, gå ud at spise og i det hele taget komme ud af den corona-isolation, som for mange slider lidt i kanterne.

Og fra 1. april kan man rejse til Færøerne uden at gå i isolation, hvis altså man har fået begge sine vaccinestik.

Det markerer Visit Faroe Islands med at give 1.000 one-way billetter med fly eller færge til 1.000 danskere. Billetterne gives væk efter først-til-mølle-princippet og til alle, som har været færdigvaccineret før 1. april og i minimum otte dage.

At Færøerne nu åbner mere op for danskere, synes vi, er noget, der bør fejres. Alle danskere trænger sikkert til en oplevelse efter denne specielle tid, og alle er selvfølgelig også velkomne.
Men sundhedspersonale og ældre, som primært er dem, der er vaccinerede og også har taget et stort slæb det seneste år, er altså blandt dem, der får muligheden først.

Guðrið Højgaard, direktør hos Visit Faroe Islands.

Hun understreger også, at alle danskere kan rejse til Færøerne, men at ikke-vaccinerede, ifølge de færøske myndigheders vejledning, skal i karantæne i seks dage efter ankomst og desuden tage en corona-test på 6. dagen.

One-way til Færøerne

Vil man komme i betragtning til en af de 1.000 fly- eller færgebilletter til Færøerne i perioden 1. april til 13. juni, kan man ansøge om en billet på visitfaroeislands.com/vaccineret. Man skal her kunne dokumentere, at man er vaccineret. Hernæst får man en bekræftelse på, at man er blandt de 1.000, som får en gratis one-way billet.

Visit Faroe Islands
Visit Faroe Islands. Foto: VFI/PR

Husk returrejsen som ikke er inkluderet

Returrejse er ikke inkluderet i tilbuddet fra Visit Faroe Islands, men kan bestilles hos flyselskabet Atlantic Airways eller færgeselskabet Smyril Line.

Overnatningsmuligheder og inspiration til oplevelser på turen kan desuden findes her.

Visit Faroe Islands
Visit Faroe Islands. Foto: VFI/PR

Se yderligere info om de 1.000 gratis one-way billetter samt vilkår på dette link.

Yderligere information om corona-reglerne på Færøerne findes her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *