Automatisk opgradering hos Delta Airlines for Flying Blue elite medlemmer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flying Blue elite medlemmer har i lang tid haft mulighed for en gratis opgradering hos Delta Airlines. Før i tiden skulle man selv tage kontakt til Delta for at få en opgradering til Comfort+. Fremover sker det helt automatisk.

Som frequent flyver kan du nyde godt af forskellige fordele når du har et hvis elite niveau i et loyalitetsprogram. Tænk på Eurobonus hos SAS, Miles & More hos Lufthansa, eller Flying Blue hos KLM og Air France. Tænk på priority ved check ind, security og boarding. Tænk på loungeadgang. Og alt det udover de miles du sparer op til gratis flyture. Som elite medlem hos Flying Blue får du nu en gratis opgradering til Comfort+ når du flyver med Delta Airlines.

Samarbjede KLM – Delta Airlines

KLM og Delta arbejder tæt sammen på visse områder. Selskaberne forsøger også at forbedre oplevelsen for deres faste kunder. Det bliver nemmere for elite medlemmer i Flying Blue programmet at blive opgraderet fra Economy class til Comfort+.

Delta Comfort+ (Kilde: Delta Airlines)

Det har tidligere været muligt for Flying Blue Elite og Elite Plus medlemmer at blive opgraderet til Delta Comfort+, hvis tilgængelig. Det var dog nødvendig selv at tage kontakt til Delta gennem deres hjemmeside eller over telefonen. Fremover bliver opgraderingen gennemført automatisk ved gaten, hvis der er ledige sæder i Comfort+ kabinen. Den service gælder for alle indenrigsruter udført af Delta Airlines og alle internationale flyvninger i Deltas netværk.

Fremtidige forbedringer

I følge Flying Blue, er der planer om at gøre opgraderingsprocessen hos Delta Airlines endnu nemmere for deres medlemmer. Vi ser derfor frem til endnu flere muligheder for at kunne blive opgraderet til blandt andet Comfort+. Hold derfor øje med Flying Blue den kommende tid, hvis du har planer om at rejse med Delta.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Christian Markwat fra vores søsterside Insideflyer.nl. Kilde: Flying Blue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *