Nyt look og website for Flying Blue

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så er dagen kommet, og det er ikke en aprilsnar. Det nye Flying Blue program er lanceret. Med Reinvented programmet kommer der en hel ny måde at spare miles og opnå elite status på. Dertil hører også et helt nyt visuelt udseende.

Ligesom vi har set hos andre loyalitetsprogrammer, er optjening af miles nu afhængig af billettens pris og ikke længere afstanden der flyves. Optjening af elite status sker fremover gennem Experience Points (XP) og ikke længere Level Miles. Antallet af XP afhænger rejseklassen og afstanden. Du kan læse alle detaljer i vores artikel om Flying Blue Reinvented. Fra 1. juni bliver det muligt at købe alle ledige sæder på en given afgang til point. Dermed følger også nye priserne for award billetter.

Sammen med alle disse ændringer kommer også et nyt udseende. Flying Blue hjemmesiden er blevet fornyet. Her kan du også finde dit nye saldo i XP. Også hjemmesiderne for Air France og KLM har fået en kærlig hånd. Udover alt det, kan Flying Blue også præsentere et nyt design af medlemskort og Ivory niveauet har fået et nyt navn.

Medlemskort

Elite medlemmer kan de næste måneder forvente et nyt designet medlemskort i brevspækken. Navnene på de enkelte niveauer forbliver det sammen, men kortet får et mere moderne og forenklet udseende. Stort set hele kortet har taget farven af medlemsniveauet sammen med navnene på flyselskaberne, medlemsniveauet og ‘Flying Blue for me’.

Flying Blue Gold card
Det nye Flying Blue Gold kort

Fra Ivory til Explorer

Startniveauet i Flying Blue programmet ændrer navn. Fremover hedder det ‘Explorer’. Det tilhørende kort er mørkeblå, men man får ikke længere tilsendt et fysisk kort på dette niveau. I Air France og KLM App’en er det muligt at tilføje medlemskortet til for eksempel Apple Wallet.

Flying Blue Explorer kort
Det nye Explorer kort

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *