Bekræftet: KLM lukker sin rute til Aarhus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Rygterne har gået noget tid, og nu er det endelig bekræftet. KLM lukker sin rute i Aarhus.

Det er ikke længe siden, at der var liv og glade dage i Aarhus lufthavn. Lufthavnen på Djursland, havde sikret sig en attraktiv rute til Amsterdam, i form af en daglig afgang med KLM.

Aarhus Lufthavn og KLM, kunne se potentiale i en rute mellem de 2 lufthavne, og den 30. oktober fløj ruten for første gang.

Der skete dog umiddelbart det i December at KLMs hollandske netværksenhed valgte at lukke for salget af ruten til Aarhus fra sommertrafikprogrammets start, og derfra begyndte rygterne at cirkulere om en lukning, og nu er det officielt.

I følge en kilde fra KLM er begrundelsen at ruten ikke er rentable og dette viser igen at Aarhus Lufthavn ikke har let ved at holde fast i ruter, som bliver etableret fra den østjyske lufthavn. Sidste afgang står til at blive fløjet den 25. marts 2023.

Det blev også lagt i Amadeus systemer at ruten ophøre pr 25. marts. Foto: Screendump

Opdatering: 22.29.

Til vores hollandske kollegaer hos Insideflyer.NL, bekræfter en talsmand fra KLM’s hollandske netværkskontor, ligeledes lukningen af ruten mellem Aarhus og Amsterdam, med sidste afgang den 25 Marts.

Atter øgning af ruten til Aalborg

Efter en vinter hvor KLM kun har haft 2 daglige afgange på ruten mellem Aalborg og Amsterdam, blandt andet på grund af middagsrotationen til Aarhus. Ja så ser det ud til at KLM igen øger på ruten til Aalborg. KLM øger til igen at have op til 4 daglige afgange på Aalborg ruten fra den 26. marts, som også er denne dag sommertrafikprogrammet atter skydes i gang hos det hollandske selskab.

“Stewardesse” der reklamere med at at KLM fra 26 Marts atter er tilbage på 4 daglige afgange fra Aalborg: Foto: Papfigur fra Aalborg Rejsefestival.

(Forsidefoto: BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *