Ugen der gik…

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I vores “Ugen der gik…” giver vi en hurtig opdatering på nogle af de nyheder, som ikke fandt plads i en af vores daglige artikler. Det er med til at give dig et endnu bedre overblik om netop ugen der gik.

I denne uge kan vi opdatere dig til følgende nyheder fra den forgangne uge:

Ryanair trækker sig formodentlig fra base i Københavns Lufthavn

Vi har fået oplyst fra kilder at flere slottider i Københavns Lufthavn er droppet af Ryanair. Dette koster derfor også flere ellers paDertil har CPHTraveller kigget i tidstabellen og konkluderet at ruterne er “vendt om” til at starte fra andre baselufthavne.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Kendt kaptajn fra British Airways må ikke længere bruge Twitter mens han er på arbejde

Det er British Airways, som har ændret på deres politik for medarbejdernes brug af sociale medier, men de er på arbejde. Den kendte Captain Dave har brugt Twitter til at dele sit arbejde og lavet “reklame” for British Airways. Nu er det slut for ham og hans kollegaer.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Den kendte og nu tidlgiere SAS pilot Björn Lundström eller Bjornpilot, som du måske bedre kender ham fra hans 200.000 følgere fordelt på Youtube og Instagram. SAS forbød også ham og andre medarbejdere at poste billeder og videoer fra deres arbejde.

Mange mener at både British Airways og SAS er helt galt i byen ved ikke at benytte denne “gratis” form for markedsføring af nogle medarbejdere, som viser klar glæde i at arbejde i flyselskabet.

Lyt med her, hvor vi taler med Bjo¨rn Lundström:

https://www.buzzsprout.com/1612903/7994260-002-bjorn-lundstrom-or-bjornpilot-as-you-may-know-him-from-sas-talks-about-his-36-years-in-sas.js?container_id=buzzsprout-player-7994260&player=small

¨Argentina blokkerede for Brasilianske Falklands flyvninger kan genoptages

Historien om Falklandsøerne vil stadigvæk ikke tage en ende. Brasilianske LATAM som før covid-19 Pandemien, fløj direkte mellem Sao Paolo, og Falklandsøerne, har indtil videre ikke fået lov at genoptage sine flyvninger. Ifølge det britiske “Express” skyldes det blandt andet at Argentina fastholder kravet om at Falklandsøerne tilhøre dem. Idet at luftrummet omkring Falklandsøerne er argentinsk, så skal alle flyvninger til og fra Sydamerika godkendes af de argentinske luftfartsmyndigheder.

Delta lancerede rute mellem New York og Buenõs Aires

Delta Air Lines, fortsætter med at ekspandere sit interkontinentale rutenetværk. Ruten mellem New York JFK, og Buenõs Aires, som ikke har været i drift siden 2009, vil blive genetableret. Ruten har driftsstart fra Oktober 2023:

Baby blev efterladt i check-in skranken i Tel Aviv

Nogle folk er sparsomlige, og andre folk betaler gerne lidt ekstra. I løbet af ugen skete der dog det i Tel Avivs Ben Gurion at nogle viste sig at være lige lovlig sparsomlige nok. Et kærestepar, som havde været på ferie i Israel, efterlod simpelthen sit spædbarn, ved check-in skranken i lufthavnen, fordi de ikke havde fået købt billet til deres barn. De endte med at forlade deres spædbarn, og blev i sikkerhedskontrollen tilbageholdt af lufthavnens security efter henvendelse fra check-in skranken.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *