Best Western (BWH Hotel Group) udvider med hotel i Skagen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

BWH Hotel Group fortsætter sin vækst og forstærker nu sin position i Danmark med yderligere et hotel. Hotel Petit er en rigtig hotelperle midt i Skagen, med en fantastisk beliggenhed tæt på havnen og Sønderstrand.

Den idylliske ferieby Skagen er kendt for sit magiske lys, hyggelige stemning og smukke natur. Hvert år besøger tusindvis af turister fra hele verden Skagen, hvilket gør byen til en yderst attraktiv og efterspurgt hoteldestination. Nu styrker BHW Hotel Group sit danske udbud med Hotel Petit i Skagen, hvilket hotelgruppen byder varmt velkommen.

Hotel Petit – Foto: BWH Hotel Group

Hotel Petit er en kærkommen tilføjelse til kæden, ikke mindst på grund af den hyggelige atmosfære og attraktive beliggenhed. Vi har på kort tid fået to nye hoteller i Danmark, hvilket er positivt, og det faktum at vi nu udvider vores udbud med et hotel i det eftertragtede Skagen, betyder at vi nu kan imødekomme efterspørgslen fra vores gæster yderligere.

Johan Michelson, administrerende direktør for BWH Hotel Group, Skandinavien.

Hotel Petit i Skagen er et lille og hyggeligt hotel med en fantastisk beliggenhed lige ved gågaden, Skagens museum samt stationen, og i kort gåafstand til havnen og Sønderstrand. Hotellet har 45 værelser fordelt på flere kategorier. Ønsker man at blive lidt længere, kan Hotel Petit tilmed tilbyde en lejlighed højst oppe i et typisk Skagenshus, udstyret med alle faciliteter samt en fin solrig terrasse. Der er yderligere mulighed for at holde konference for op til 30 personer på hotellet.

Hotellet ligger centralt i Skagen by. Kilde: Google Map

Vi er vældig glade for at vi er blevet en del af BWH Hotel Group. Efter en hård tid for hotelbranchen giver det os tryghed, samt mulighed for at blive en del af loyalitetsprogrammet, Best Western Rewards som har 28 millioner medlemmer fra hele verden, hvilket åbner døre til mange nye gæster. Med hotellets hyggelige atmosfære og personlige service kan vi tilbyde gæsterne det bedste af Skagen under deres besøg.

Signe Larsen, hotelejer og direktør Hotel Petit.

Hotel Petit indgår i BWH Hotel Groups kategori Sure Hotel Collection by Best Western.

Lobbyen på Hotel Petit – Foto: BWH Hotel GroupHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *