Gratis billetter til La Perle når du flyver med Emirates til Dubai

Emirates - La Perle

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du skal til Dubai i resten af august eller september, så kan du få gratis billetter til et showet La Perle, som efter sigende skulle være en ganske fantastisk oplevelse.

For hver billet du køber ved Emirates på deres hjemmeside før den 8. september 2021, så vil du få en gratis billet til showet La Perle. Rejsen skal være startet senest den 30. september 2021.

Læs mere om showet her.

La Perle er en oplevelse i koreografi, hvor lyd, billede og spektakulære effekter vil tage pusten fra dig.

Det er de spændende stunts og akrobatik, der på en specialbygget scene med for eksempel et vandfald, der er med til at give dig et god oplevelse.

Du kan læse anmeldelser af showet på TripAdvisor her.

Sådan får du fat i de gratis billetter

For at få de gratis billetter til La Perle, så skal flybilletterne bookes på Emirates hjemmeside (www.emirates.com) og du skal bruge rabatkoden LAPERLE.

Passagerer i Economy vil få billetter til showet i katagorien Bronze og flyver du i Business (eller First Class videre fra Dubai), så vil det være i katagorien Sølv. Det er også muligt at få fat i disse billetter via et rejsebureau – bare spørg efter det.

Billetterne ligger til salg for en 55-60 US dollars normalt.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *