Best Western Hotel (BWH) Group vokser i Danmark og præsenterer et nyt hotel

Hotel Sønderborg Strand

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

BWH Hotel Group fortsætter sin vækst og styrker nu sin position i Danmark med yderligere et hotel. På Hotel Sønderborg Strand, der ligger direkte ud til vandet, er der plads til såvel strandliv og smuk natur som gode konferencemuligheder.

Med sin charme, smukke landskab og den kontinentale stemning tiltrækker Danmark såvel udenlandske som lokale turister, der vælger at nyde ferien i det danske. BHW Hotel Group styrker nu sin portefølje med yderligere et hotel, Hotel Sønderborg Strand. Det er en positiv udvikling på det danske marked, en udvikling man gerne ser fortsætte i fremtiden.

Danmark er en vigtig hoteldestination for os og vi oplever en øget efterspørgsel på danske hoteller blandt vores gæster. Når pandemien tillader os at rejse igen, så kommer det helt sikkert til at være en destination, der står højt på listen hos vores mange rejsehungrende gæster, da det er et populært, nært og lettilgængeligt rejsemål. Vi er utrolig glade for at kunne præsentere flere hoteller, så vi kan imødekomme efterspørgslen fra vores gæster endnu bedre.

Johan Michelson, Adm. Direktør for BWH Hotel Group, Skandinavien.
Et kig fra Restaurant Bellevue og ud over vandet på Hotel Sønderborg Strand. Foto: BWH/PR

Hotel Sønderborg Strand, som ligger direkte ud til stranden byder på såvel natur-, strand og swimmingpool, som restauranter og cafeliv ikke langt fra centrum. De 95 værelser er indrettet i moderne skandinavisk stil og findes som fem forskellige værelsestyper, mange med en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord. Hotellets restaurant Bellevue baserer menuen på sæsonens råvarer og tilbyder desuden en meget velassorteret vinmenu. Ønsker man at holde konference på hotellet findes der alt fra mindre mødelokaler til stort konferencelokale med plads til 498 besøgende.

Hotel Sønderborg Strand indgår i BWH Hotel Groups kategori Sure Hotel Collection by Best Western.

Forsidefoto: BWH Group/PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *