Park Inn by Radisson Copenhagen skifter brand til Best Western Plus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra den 1. januar 2024 vil fem af Ligulas hoteller skifte brand til Best Western Plus. Et af hotellerne er Park Inn by Radisson tæt ved Københavns Lufthavn.

BWH Hotels Scandinavia og Ligula Hospitality Group indgår ved årsskiftet et samarbejde med henblik på at skabe stærke kommercielle synergier. Det strategiske partnerskab mellem Ligula og BWH sigter mod at styrke hvert hotels position gennem BWHs internationale netværk og lokale tilstedeværelse.

De hoteller, som fra 1. januar tilslutter sig BWH og til Best Western Plus, er:

  • Radisson Blu Hotel Lund
  • Park Inn by Radisson Malmö
  • Park Inn by Radisson Copenhagen
  • Park Inn by Radisson Hammarby Sjöstad
  • Park Inn by Radisson Solna.

BWHs sengekapacitet stiger hermed med 1152 værelser.

Vi er meget entusiastiske over at påbegynde dette samarbejde med Ligula Hospitality Group. Ved at forene vores ressourcer og ekspertise vil vi kunne levere en betydelig kommerciel værdi. Vi ser virkelig frem til at inkludere de nye hoteller i Best Western Plus og byde dem velkommen i vores fællesskab.

Johan Michelson, administrerende direktør for BWH Hotels Scandinavia.

Samarbejdet forventes at øge konkurrenceevnen og tilstedeværelsen på det skandinaviske hotelmarked. Ved at integrere de fem hoteller i BWH vil Ligula drage fordel af deres forståelse for operatørernes behov.

Vi er tilfredse med at indlede dette samarbejde med BWH og tilslutte os deres netværk. Det er en spændende mulighed for os at udnytte deres fleksibilitet og effektive omkostningsstruktur. Med deres stærke lokale tilknytning ser vi frem til fælles succes.

Uwe Löffler, Ligulas administrerende direktør.

Ligula Hospitality Group er moderselskab i en privat ejet koncern i vækst, som ejer, forvalter og udvikler mærker og koncepter inden for hotel- og restaurantbranchen. Ligula driver i dag 45 hoteller i 3 lande, Sverige, Danmark og Tyskland.

Foto: Calle / IF



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *