Navnenyt: Rasmus Rosenbak bliver salgschef på Moxy Copenhagen Sydhavnen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Rasmus Rosenbak er blevet ansat som salgschef på livsstilshotellet Moxy Hotels i Københavns Sydhavn distrikt, som driftes af den danske hoteloperatør Core Hospitality. Rasmus’ salgserfaring og iværksætterånd bliver et stærkt aktiv for selskabets stræben på at forbedre hotellets resultater yderligere.

Rasmus Rosenbak, salgschef på Moxy Copenhagen. Foto: Core Hospitality / PR

Jeg har gennem min karriere boet på mange hoteller, men aldrig har jeg følt mig så godt tilpas, som da jeg trådte ind af dørene på Sydhavns Plads første gang. Ingen vidste, hvem jeg var, men alle behandlede mig straks på den karismatiske Moxy facon, som alle gæster mødes af. Jeg føler mig
især priviligeret, at min fremtid bliver at sælge og udbrede Moxy, fordi livsstilskulturen siver hele vejen gennem organisationen. For mig er Moxy Copenhagen ikke bare endnu et salgsjob, men en livsstil der på rekordtid har fanget mig både professionelt og privat. Jeg glæder mig meget til at bidrage til den fortsatte udvikling og ser allerede mig selv som Mr. Moxy”.

Rasmus Rosenbak, salgschef på Moxy Copenhagen.

Rasmus er den anden repræsentant i Core Hospitalitys salgsteam i København, som snart udvides med en Leisure Sales Manager.

Fokus på Moxy Hotels

Næste år driver Core Hospitality tre hoteller i København. Moxy Copenhagen Sydhavnen, Fairfield Copenhagen Nordhavn og Residence Inn Copenhagen Nordhavn.

Rasmus fokuserer sine kræfter på Moxy hotellet. Moxy Hotels er Marriott Internationals livsstilskoncept, der ønsker at være en destination for både rejsende og lokale. Den unge og unge-af-sind kultur i Moxy konceptet kombineret med den stærke Marriott Bonvoy loyalitetsplatform tilbyder et overnatningssted, der matcher en moderne virksomheds værdier for rejsende personale.

Med vores ekspansionsplaner i København næste år har det været vigtigt for os at finde en ny gogetter, som kan varetage salgsarbejdet på Moxy hotellet. Med Rasmus ombord er jeg tryg ved, at vi nok skal få success. Vi tror på, at vi nu har den rigtige struktur på plads til at servicere vores
hoteller i København.

Per Denker Sørensen, adm. direktør i Core Hospitality.

Kilde: Pressemeddelse
Foto: Core Hospitality / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *