Minianmeldelse: Park Inn by Radisson Copenhagen Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Bor du i provinsen, eller mere end et par timer fra København, og har du en tidlig afgang fra Københavns Lufthavn, så kan det give mening, at booke et værelse på et af hotellerne omkring lufthavnen. Jeg bor selv i Aarhus og på en nylig rejse med afgang fra København, valgte jeg at booke mig ind på Park Inn by Radisson Copenhagen Airport.

Beliggenhed

Hotellet ligger meget belejligt ved Femøren Metro station, kun to stop fra lufthavnen. Selve metro stationen ligger under 100 meter fra indgangen til hotellet. Du kommer kun tættere på ved at booke Clarion lige ved siden at Terminal 3.

Check-in

Receptionisten var venlig og effektiv. Jeg var på mit værelse indenfor fem minutter efter jeg ankom til hotellet.

Værelset

Værelset er ikke kæmpe stort, men for en nat eller to fungerer det rigtig fint.

Værelset har en smal gang med en kuffertbænk, spejl og nogle hylder. Til venstre, lige når du kommer ind på værelset, findes badeværelset som rummer toilet og en ganske rummelig bruseniche. Som vi kender det fra Park Inn-kæden, er sæben både ved håndvask og i brusenichen en fast monteret dispenser. Dette er en del af hotelkædens miljø tiltag for at minimere brugen af plastik.

WIFI er gratis overalt på hotellet.

Fortsætter du ind ad gangen mødes du af en stor og komfortabel dobbeltseng, fladskærms-TV, en lænestol med tilhørende bord samt skrivebord med stol. Værelset er generelt udstyret med masser af stikkontakter, så du kan få ladet telefon, PC og hvad du ellers måtte rejse med. Blandt andet er der stik ved de små natborde på begge sider af sengen.

Mit værelse var pænt og rent, men også lidt slidt i kanterne.

Morgenmad

Hotellet tilbyder en udmærket morgenbuffet som blandt andet rummer forskellige slags juice, friskbagt brød, æg, bacon, yoghurt og pålæg med mere. Kaffen er fra automat, men smager hæderligt. Du kan vælge mellem almindelig kaffe, cappuccino, latte og andre varianter.

Konklussion

Jeg har boet på dette Park Inn flere gange tidligere og jeg vil helt klart også benytte det i fremtiden. Hvis du sammenholder beliggenhed, pris og morgenmadsbuffet, ja, så synes jeg du får rigtig god value for money.

Overblik

Pros

- Beliggenhed
- Morgenmaden
- Pris

Cons

- Efterhånden lidt slidt i kanterne

Service

Lokation

Værelse

Value

Generel Vurdering

Konklusion

Skal du bruge et sted at sove en enkelt nat før en tidlig flyvning fra Københavns Lufthavn, så får du god value form money på dette Park Inn hotel.

4.1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *