Marriott Bonvoy: Få en gratis overnatning efter blot 2 ophold.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så kan du igen tjene mange ekstra point på hotellerne i de 30 kæder, der er med i loyalitetsprogrammet Marriott Bonvoy. Point nok til at få en gratis overnatning.

Efter bare 2 betalte ophold, hvor du optjener point til loyalitetsprogrammet Marriott Bonvoy, har du point nok til en gratis overnatning på et lufthavnshotel i bl.a. Amsterdam, Frankfurt, London, Paris Warszawa eller Prag. Med andre ord: En rigtig god kampagne.

Marriott Bonvoy promotions. Foto Credit: Marriott

Sådan får du 10-doblet din optjening af point

Hvis du vil tjene de mange ekstra point, skal du melde dig til kampagnen på Marriott Bonvoys hjemmeside. Kampagnen løber indtil udgangen af december 2019. Det første betalte ophold giver 7.500 point, mens det andet betalte ophold giver yderligere 15.000 point, i alt 22.500 point. Et ophold kan være en enkelt nat – så blot 2 overnatninger kan give dig de mange point.

Du kan optjene og bruge point i Marriott Bonvoy på Moxy Copenhagen Sydhavnen.

Du kan nemt finde en overnatning for under 850 kroner på de billigste hoteller, som eksempelvis hoteller i kæderne Moxy, Courtyard eller 4 Points by Sheraton. Normalt får du 10 point for hver USD du bruger på en hotelovernatning (medlemmer med status optjener flere point). Så du vil normalt optjene 1.000 – 1.300 på en overnatning på et billigt hotel. Men med denne kampagne kan din optjening på 2 ophold blive 10 doblet, hvis hvert ophold blot varer en enkelt nat.

Du får point nok til at betale for en overnatning

Du kan på de billigste lufthavnshoteller i Marriott Bonvoy få en overnatning for bare 20.000 point. Så med andre ord, giver kampagnen dig point nok til at betale for en enkelt overnatning, hvis du har brug for et sted at sove under din rejse.

Men du kan naturligvis også bruge pointene til at betale for en enkelt overnatning, hvis du og din partner vil besøge et julemarked i Prag, Wien, Berlin eller Paris.

Besøg julemarkedet i Prag – og bruge dine point til at bo på Courtyard Prague City

Der er mange muligheder for at bruge de point, du henter i denne kampagne.

Betingelserne – det med småt

Betingelserne for at få de mange point er meget enkle. Detaljerne finder du her. Men helt overordnet gælder:

  • Du skal registrere dig på Marriott Bonvoys hjemmeside, dagen før du tager din overnatning på et af programmets hoteller.
  • Opholdet skal give point til Marriott Bonvoy (hvilket ofte udelukker overnatninger booket til specialpriser via et rejsebureau).
  • Bonusnætter tæller ikke i kampagnen. Du må altså ikke betale for overnatningen med point.
  • Denne kampagne kan ikke kombineres med andre kampagner.
  • Hvis du optjener point (miles) i et flyselskabs program, kan du ikke deltage i denne kampagne.
  • Du kan kun bruge kampagnen én gang

Forsidefoto: Marriott Bali. Credit: Marriott

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *