Best Western Hotels får nyt hotel i Linköping

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I december 2019 åbner et nyt hotel i det centrale Linköping, som bliver en del af Best Western Hotels & Resorts. Hotellet kommer til at ligne succeshotellet ”and hotel” i Stockholm, som gennem sit innovative koncept med højt designniveau, levende fællesområder og smarte værelser har haft stor fremgang siden åbningen i 2016.

Hotellet har en attraktiv beliggenhed ved Slotsparken i det centrale Linköping. Præcis som på søsterhotellet ”and hotel” i Stockholm lægges stor vægt på spændende design og fælles områder. Ambitionen er at skabe et hotel, som både inviterer hotellets gæster og Linköpings beboere indenfor, til at arbejde, spise og drikke. Hotellet får 150 værelser og er planlagt til at åbne i december 2019.

Lars-Jerker Molin, medejer og VD for Sleepingfox Hotel Group, som kommer til at eje og drive hotellet udtaler:

Vi er meget glade for at kunne åbne et nyt hotel i Linköping. Vi tror og håber, at hotelkonceptet bliver lige så godt modtaget i Linköping, som det blev i Stockholm. Linköping er en vældig interessant destination og gennem vores nye koncept vil hoteludbuddet få en yderligere dimension i fremtiden.

Johan Michelson, Country Manager for Best Western Hotels & Resorts i Sverige udtaler:

Det bliver rigtig godt at kunne tilbyde vores gæster endnu et hotel i Linköping. Vi ønsker at tilbyde vores gæster en bred vifte af hoteller, der alle er kendetegnet ved, at hotellerne er privatejede, og hvor ejerne sætter deres personlige præg på stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *