Best Western overtager 300 luksushoteller

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Best Western® Hotels & Resorts har i dag overtaget hotelkæden WorldHotels™ med 300 unikke premium hoteller og resorts. Ved overtagelsen af WorldHotels udvider Best Western sin kapacitet og tilfører premium- og luksushoteller til porteføljen.

David Kong, VD og koncernchef for Best Western Hotels & Resorts fortæller om den nye fusionering:

Der er en enorm synergi mellem Best Westen og WorldHotels. Udover, at vi nu kan tilbyde hoteller i alle kategorier, skaber overtagelsen store konkurrencefordele for begge selskaber. Jeg har den største respekt for WorldHotels og ser et enormt potentiale. Fokus de kommende måneder vil være at drage fordel af synergierne og samtidig bibeholde hvert hotels særpræg og identitet. Geoff Andrew fortsætter som VD for WorldHotels, hvilket vi er glade for.

WorldHotels vil fortsætte med at skille sig ud i sine personlige og individuelle tilbud, samtidigt som hotellerne kan drage nytte af alle Best Westerns ressourcer såsom e-handel platform, samarbejde, loyalitetsprogram, salg- og markedsføringssupport, globalt distributionsnet og indtægtsoptimering.

Geoff Andrew, VD, WorldHotels fortæller:

Best Western er et af de største og mest respekterede hotelvaremærker i verden. Sammen styrker vi vores muligheder fremadrettet og forbedrer WorldHotels tilstedeværelse på nøglemarkeder, hvor Best Western allerede er stærke.

Best Western har haft en positiv udvikling i de seneste år. Udover en række internationale priser er Best Western i Skandinavien vokset i et hurtigt tempo, både gennem opkøb af Sweden Hotels og med individuelle hoteller.

Også Johan Kukacka, VD Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien glæder sig over udviklingen:

Vi ligger helt i tråd med udviklingen, hvor flere og flere hoteller konsolideres i de store hotelkæder, selvom markedet efterspørger noget helt andet. At kunne tilbyde unikke hoteller og oplevelser inden for forskellige segmenter er hvad morgendagens rejsende efterspørger. Hotellerne i WorldHotels er fantastiske eksempler på dette, og vi vil værne om hotellernes individuelle karakter

De skandinaviske hoteller som indgår i WorldHotels er: 

Hotel Diplomat, Stockholm

Hotel C, Stockholm

Gothia Towers, Gøteborg

Upper House, Gøteborg

Landvetter Airport Hotel, Gøteborg

Tivoli Hotel, København

Hotel Christiania Teater, OsloHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *