Bestil dine oplevelser med KLOOK når du rejser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Klook er en verdensledende bookingplatform for aktiviteter og tjenester for rejsende, med mere end 100 000 oplevelser på mere end 350 destinationer verden over. 

Denne artikel er publiceret i samarbejde med Klook.

Med Klook kan du tage del i de mest ikoniske aktiviter og oplevelser på stederne du besøger. Mange af Klooks produkter og tjenester er delt ind i fem populære kategorier:

  • Atraktioner og show
  • Aktiviteter og oplevelser
  • Madooplevelser
  • Ture og sightseeing
  • Lokaltransport, WiFi og SIM-kort
Klook samarbeider med over 10 000 leverandører over hele verden

Klook samarbejder direkte med over 10 000 leverandører over hele verden, herunder kendte navne som Disneyland Paris, Legoland California og Bis Bus Tours.

Hvor er Klook tilgængeligt?

Klook tilbyder oplevelser på mere end 350 steder verden over, herunder i Europa, Øst-Asien, Sydøst-Asien, Oceanien, Afrika, Syd-Asien, Mellemøsten og Nord-Amerika. Det store fokus på Asia skyldes nok blandt andet at selskabet er baseret i Hongkong, men siden mange af vores favoritdestinationer hos InsideFlyer er i Asien, er det efter vores mening blot en fordel!

Klooks mest populære destinasjoner

Nogle eksempler

Det kan være vanskeligt at finde og sammenligne bladt forskellige bookingsider som alle prøver at præsentere sine tilbud som de bedste, men vi har udplukket nogen eksempler på populære aktiviteter med op til 60% rabat.

Lad os starte med New York, som er en typisk turistdestination for rejsende fra hele verden. På toppen af listen ligger Explorer Pass.

Klook.com

Med alternativer for 3, 4, 5 eller 7 aktiviteter fra mere end 45 attraktioner, inkluderet Hop On Hop Off bustur, Empire State Building og Yankee Stadium, er dette en god måde at få set noget af det bedste byen har at byde på. Du har 30 dage til at benytte dig af alle tilbudene fra du aktiverer Explorer Pass.

På vores side af Atlanterhavet har vi Paris Museum Pass på toppen for den franske hovedstad.

Med alternativer for 2, 4 eller 6 dage kan du med dette tilbud få adgang til med end 50 museer og monumenter i Paris og omegn. Du sparer penge når du besøger steder som Louvre eller slottet i Versailles, og du sparer tid ved at du slipper at stå i billetkø.

Klook.com

Klooks hjemmemarked er som sagt i Sydøst-Asien. I Singapore, som er en af vores favoritdestinationer har Klook også meget at tilbyde. Den mest populære attraktion her, er Universal Studios på Sentosa Island. En dagsbillet giver dig samtidig gratis bustransport fra Harbourfront MRT station.

Klook.com

Klook kan også hjælpe dig med lokaltransport, for eksempel i danskernes storbyfavorit – London.

Klook.com

Godt, dette er måske ikke verdens mest spændende aktivitet, men du kan spare nogen kroner på denne praktiske, men overprisede lufthavnstransport, som du igen kan bruge på andre ting. Bare sørg for at du opgiver rigtig rejsedato, da nogen af de billigste alternativer indebærer at du er låst til en bestemt rejsedato. 

Hvordan bestiller jeg?

Det er utroligt enkelt at komme i gang med Klook. Du kan bestille alle aktiviteter og tjenester fra Klooks hjemmeside, men de fleste vælger at bruge mobilappen til at bestille. Hvordan billettene leveres varierer lidt med hvilken slags aktivitet du bestiller. Nogen aktiviteter kræver at du printer eller henter en fysisk billet, men flere og flere billetter kan nu leveres elektronisk, enten via e-mail eller en QR-kode direkte i Klook-appen. 

Forsidefoto:  Pexels fra PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *