Billig Business Class med Swiss

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Swiss introducerede i juni, et nyt billetkoncept, hvor de billigste billetter på det europæiske rutenet nu kun inkluderer håndbagage.Samtidig med indførelsen af det nye billetsystem, er der også indført en mulighed for at tilkøbe en såkaldt ”Comfort package”.

Denne pakke er reelt set en bekræftet opgradering til Business Class, med samme fordele såsom; lounge og Fast Track sikkerhedskontrol i lufthavnen, samt bl.a. et godt måltid mad, eksklusive drikkevarer herunder champagne og frit midtersæde ombord på flyet. Det er dog værd at bemærke at afbestillings- og baggage vilkår er de samme som på den oprindelige billet.

Herunder findes et eksempel på en booking, hvor det er muligt at flyve til Istanbul i Tyrkiet, med mellemlanding i Zürich for 1405 kr. og tilkøbe opgraderingen for 630 kr. pr. retning. Samlet for blot 2665 kr. Dette er en rigtig god pris for fire segmenter med et af Europas bedste Business Class produkter. Optjening af bonuspoint sker desuden i bookingklasse P (Business Discounted), som bl.a. giver 100% til SAS Eurobonus.

Skærmbillede 2015-06-30 kl. 18.06.55

Tilbuddet gælder kun på europæiske flyvninger og der er mulighed for at tilkøbe servicen både før og efter booking. Du kan læse mere om opgraderingstilbuddet på Swiss hjemmeside.

Her på Bonusfeber har vi tidligere testet Swiss Business Class på ruten mellem København og Genève. Anmeldelsen kan du læse her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *