Billige SAS klippekort for indenrigs rejse i SAS Plus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Indtil 31. januar kan du købe klippekort med 40 enkeltrejser på tilbud. En enkelt billet mellem København og Aalborg koster kun 700 kroner, mens en enkeltrejse mellem København og Aarhus eller Billund koster 750 kroner. Billetterne er fleksible og kan ændres uden omkostninger.

Rejser du ofte med SAS mellem en af de 3 jyske lufthavne (Aalborg, Aarhus, Billund) og København, kender du sikkert allerede klippekortet. Lige nu kan du få et klippekort med 40 rejser på tilbud. Rejserne er på PLUS. Og du optjener naturligvis EuroBonus point på rejserne (Da rejserne er på C-klasse, optjener du 1000 point på hvert klip du bruger. Guld og diamantmedlemmer får 1250 point). SAS har beskrevet klippekortet her og tilbuddet er bekrevet her

Til private og virksomheder

Klippekortet kan købes af både private og virksomheder. Private får automatisk et sølvkort, hvis de køber det forudbetalte personlige klippekort med 40 enkeltrejser og et guldkort, hvis man købet et kort med mindst 60 klip. Hvis en virksomhed køber et klippekort, giver det ikke status. Til gengæld kan alle firmaets medarbejdere bruge kortet.

Du får alle fordele på PLUS: Fast track i sikkerhedskontrollen, adgang til lounge og naturligvis optjener du EuroBonus point.

Pladsgaranti til guld og diamantmedlemmer

Hvis du har guld- eller diamantstatus hos EuroBonus, har du pladsgaranti på flyet, hvis rejsen bestilles mindst 48 timer før afgang. Dette kan være en fordel på de populære morgen- eller aftenafgange, der ofte er udsolgt.

40 klip på tilbud giver de billigste rejser

SAS sælger klippekort med 20, 40, 60, 100 eller 200 klip. Normalt bliver rejserne billigere, jo flere klip du køber. Men da du ikke får pengene tilbage på ubrugte klip, skal du kun købe kort til det antal rejser, du forventer at få brug for. Alle klippekort er gyldige i et år, uanset om du kun køber 20 klip (som koster 900 kr. pr klip) eller 200 klip (som koster 830 kr. pr. klip). Men med tilbudsprisen på 750 kroner pr. klip, kan det lige nu bedst betale sig at købe kort med 40 enkelt rejser.

Og en enkelt detalje: Skulle du mod forventning have et par ubrugte klip tilbage på dit klippekort, har du stadig fået dine flybilletter billigt.

Hvad koster billetterne normalt?

Jeg lavede lige en søgning på en billet fra Aarhus til København fredag den 1. februar (det er om en uge). Det fremgår her, at man på de mindst populære afgang midt på dagen kan købe rejser på GO til 749 kroner. Men på alle andre afgange koster selv billetter på GO mere end 750 kroner. Eller sagt på anden måde: Du finder ikke noget billet, der er væsentlig billigere end 750 kroner. Og det fremgår også, at billetterne dagen før og efter koster mindst 749 kroner.

For en billet fra København til Aarhus den 1, februar ser man det samme billede. På 4 af de 5 afgange koster billetter på GO mere end de 750 kroner, der er prisen på et klip.

Konklusion

Hvis du har mindst 20 returrejser mellem København og en af lufthavnene Aalborg, Aarhus eller Billund, bør du overveje at købe et klippekort til 40 enkeltrejser med rabat. Firmaer, der har medarbejdere, som samlet set rejser mindst 3 – 4 gange bør også overveje at spare penge og købe et klippekort med 40 klip.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *