Billige SAS klippekort til indenrigsrejser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så har SAS igen tilbud på klippekort mellem hver af de 3 jyske lufthavne og København. Du kan rejse på fuldt fleksible billetter på PLUS til kun 750 kroner, hvis du anskaffer dig et kort med 20 eller 40 klip senest 28. november.

2 – 3 gange om året har SAS haft tilbud på klippekort på indenrigsrejser. Nu er de populære klippekort på tilbud igen. Du optjener naturligvis EuroBonus point. Da rejserne er på C-klasse, optjener du 1.000 basispoint på hvert klip du bruger (Guld og diamantmedlemmer får endda 1.250 basispoint). Du kan læse mere om klippekortet her

Til private og virksomheder

Klippekortet kan købes af både private og virksomheder. Private får automatisk et sølvkort, hvis de køber det forudbetalte personlige klippekort med 40 rejser. Der følger et guldkort med det personlige klippekort med mindst 60 rejser (dette er dog ikke på tilbud denne gang). Hvis en virksomhed køber et klippekort, giver det ikke status. Til gengæld kan alle firmaets medarbejdere bruge kortet. Klippekort kan købes på SAS hjemmeside.

Du får alle fordele på PLUS: Fast track i sikkerhedskontrollen, adgang til lounge i København og som allerede nævnt optjener du EuroBonus point.

Klippekortets billetter giver adgang til SAS fast track i sikkerhedskontrollen

Pladsgaranti til guld og diamantmedlemmer

Hvis du har guld- eller diamantstatus hos EuroBonus, har du pladsgaranti på flyet, hvis rejsen bestilles mindst 48 timer før afgang. Dette kan være en fordel på de populære morgen- eller aftenafgange på indenrigsruterne, der ofte er udsolgt.

Klippekortene på tilbud giver de billigste rejser

SAS sælger klippekort med 20, 40, 60, 100 eller 200 klip. Normalt bliver rejserne billigere, jo flere klip du køber. Men da du ikke får pengene tilbage på ubrugte klip, skal du kun købe kort til det antal rejser, du forventer at få brug for. Alle klippekort er gyldige i et år, uanset om du kun køber 20 klip eller 200 klip. Men med tilbudspriserne, kan det lige nu bedst betale sig at købe klippekort med 20 eller 40 enkeltrejser på tilbud. Ja ofte vil billetter på GO købt et par dage inden afgangen være dyrere end rejser på et tilbuds-klippekort. Så der er ikke meget at tænke over, hvis man ofte rejser mellem en af de 3 jyske byer og København.

Det kunne naturligvis være en tanke, at købe et klippekort md 60 rejser – og dermed få et guldkort. Men i tilbudsperioden er en rejser på et 40-klips kort billigere end en rejser på et 60-klips kort. Så det betyder med andre ord, at du kommer til at betale knap 6.000 kroner for at få guldkortet. Denne pris er nok lige i overkanten for mange medlemmer af EuroBonus – men du må vurdere, om dit rejsemønster kan forsvare at betale denne merpris. Værdien af guldkort har vi tidligere beskrevet her.

Færøerne er ikke på tilbud

Vi overser ofte, at flyruten fra København til Færøerne også er en SAS indenrigs rute. Det betyder, at du kan få en bonusbillet til Færøerne for blot 10.000 bonuspoint. Men desværre er klippekort til rejsen mellem Købehavn og Færøerne ikke på tilbud.

Konklusion

Slå til, hvis du ofte rejser på de destinationer, hvor SAS sælger klippekort på tilbud. Du får ikke rejserne billigere.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *