Billige SAS klippekort til Norge og dansk indenrigs

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Køb et klippekort inden 12. juni. Du får en fuldt fleksibel enkeltbillet mellem København og Aalborg eller Aarhus for kun 750 kroner. En enkelt billet på klippekortet til Oslo fra Billund, Aalborg, Aarhus eller København koster kun 1.300 kroner. Du og dine kolleger skal faktisk ikke rejse meget, før det kan betale sig.

Lige nu sælger SAS billige klippekort. Klippekort kan både købes af virksomheder (og deles mellem flere medarbejdere) eller af enkeltpersoner. Der er nu, du skal slå til, hvis du (eller alle kollegerne i firmaet) har mindst én rejse hver måned.

SAS har beskrevet klippekortet her. Du kan få kortene med 20, 40, 60, 100 eller 200 klip. Så selvom du og dine kollegaer ikke har mange rejser om året, så vil du sandsynligvis kunne spare penge på et købe et klippekort på tilbud.

Men da du ikke får pengene tilbage på ubrugte klip, skal du kun købe kort til det antal rejser, du forventer at få brug for. Alle klippekort er gyldige i 12 måneder fra de aktiveres, uanset om du kun køber 20 klip eller 200 klip. Kortet skal aktiveres indenfor 6 måneder efter købet.

Klippekortene på tilbud giver de billigste rejser mellem Aarhus og København

Hvis jeg i dag skulle købe en billet om 10 dage mellem Aarhus og København, så ville jeg kunne spare godt med penge på flere afgange – selv hvis jeg ville købe de billigste billetter på go. For et klip på klippekortet koster kun 750 kroner.

Som det fremgår af min søgning, kan du på de 2 morgenafgange ikke finde billigere billeter mellem Aarhus og København om 10 dage. Selv på de ufleksible billetter på Go skal du betale mindst det 3-dobbelte. Og det er det samme billede, når du skal retur.

Da der er større konkurrence på indenrigsruten mellem Aalborg og København, får du ikke de samme besparelser på denne rute. Men der er stadig væsentlige besparelser på billetter på “Plus”.

Du optjener naturligvis EuroBonus point på rejserne. Da rejserne er på C-klasse, optjener du 1.200 EuroBonus point på hvert klip du bruger på indenrigsrejser (Guld og diamantmedlemmer får endda 1.500 point).

Hvis du vælger at rejse på billetter med bio-brændstof, så koster et klip kun 850 kroner. Og du optjener 1.600 basis point til din EuroBonus konto (Guld og diamantmedlemmer får 25% bonus og dermed 2.000 basispoint). Frem til 31. august giver SAS yderligere 450 basispoint for rejser med de specielle “bio fuel” billetter. Læs mere om biobrændstof på denne side.

Klippekort til Oslo

SAS flyver til Oslo fra Billund, Aarhus, Aalborg og København. Der sælges klippekort til alle 4 ruter.

Et klip kost 1.300 kroner – og et klip på en billet med biofuel koster 1.650. Et par enkelte søgninger på billetter til Oslo fra Billund, Aarhus og Aalborg viser, at der er penge at spare – selv hvis vi sammenholder med de billige og ufleksible billetter på “Go”. På ruten mellem København og Oslo kan vi få billigere billetter “go”. Men vi skal huske, at disse ikke er fleksible – så det er vanskeligt at fortryde.

Du får det samme antal EuroBonus point på klippekort til Norge, som du får på indenrigs rejser i Danmark. Så prisen på de optjente point er naturligvis højere.

Til private og virksomheder

Klippekortet kan købes af både private og virksomheder. Private får automatisk et sølvkort, hvis de køber det forudbetalte personlige klippekort med 20 eller 40 rejser, mens der følger et guldkort med det personlige klippekort med mindst 60 rejser. Hvis en virksomhed køber et klippekort, giver det ikke status. Til gengæld kan alle firmaets medarbejdere bruge kortet.

Du får alle fordele på PLUS: Fast track i sikkerhedskontrollen, adgang til lounge og som allerede nævnt optjener du EuroBonus point.

Pladsgaranti til guld og diamantmedlemmer

Hvis du har guld- eller diamantstatus hos EuroBonus, har du pladsgaranti på flyet, hvis rejsen bestilles mindst 48 timer før afgang. Dette kan være en fordel på de populære morgen- eller aftenafgange på indenrigsruterne, der ofte er udsolgt.

Betal med dit MasterCard

Jeg skal helt sikkert købe et nyt klippekort – og det skal betales med mit MasterCard. Og naturligvis i week-enden 26 – 28 maj, hvor der er en kampagne med dobbelt antal point.

Når jeg køber et indenrigs klipport med BioFuel til 17.000 kroner vil jeg på MasterCardet få 8.500 ekstra point og 2.125 status point. Det vil også fylde godt på kontoen og hjælpe med at jeg kan beholde mit diamant kort hos EuroBonus

Konklusion

Slå til, hvis du ofte rejser på de destinationer, hvor SAS sælger klippekort på tilbud. Du får ikke rejserne billigere, hvis du rejser på PLUS.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *