Biludlejerne flytter i nye lokaler i parkeringsområdet i Billund Lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De fem biludlejere i Billund Lufthavn flytter ud af terminalbygningen og ind i nye faciliteter. Flytningen betyder, at biludlejerne og deres kunder kommer tættere på bilerne, og at Billund Lufthavn får plads til flere butikker og restauranter.

Inden for det næste stykke tid flytter de fem biludlejningsfirmaer i Billund Lufthavn ud af terminalen og ind i helt nye faciliteter tættere på parkeringspladsen og deres udlejningsbiler. Det er resultatet af den aftale, Billund Lufthavn og biludlejningsfirmaerne netop er blevet enige om.

Vi er utroligt glade for at have fundet en løsning, der er til glæde for alle. For Billund Lufthavn har det været vigtigt at sikre plads til butikker og restauranter, så vi kan give vores gæster den bedst mulige velkomst, når de har fået deres bagage samt sikre, at biludlejningsfirmaerne stadig har så gode faciliteter som muligt. Vi er enige om, at vi er lykkedes med det i den nye aftale.

Claus Christiansen, kommerciel chef i Billund Lufthavn.

Også blandt biludlejerne er der tilfredshed med den nye aftale, der betyder, at kontorerne flyttes ud af selve terminalen og lidt længere væk fra selve ankomstområdet, men faciliteterne er til gengæld sprit nye og meget tættere på selve bilerne. For langt størstedelen af biludlejningsfirmaerne har flytningen kun mindre betydning, da kunderne som regel har booket deres lejebil på forhånd.

Hos Sixt er vi glade for, at det er lykkedes os at lande en aftale, som både biludlejerne og Billund Lufthavn kan acceptere, og som samtidig vil give lufthavnens gæster og vores kunder et samlet løft i deres oplevelse.

Lasse Bastholm, CEO i Sixt

Første ændring i lejesatsen siden 2002

I 2002 blev den nye terminal, som man kender i dag, indviet og taget i brug. Her flyttede biludlejningsfirmaerne med. Men efter 20 år med en rivende udvikling i både rejseaktiviteten samt måden at drive forretning på for såvel Billund Lufthavn som biludlejningsfirmaerne, blev forhandlingerne om en ny aftale sat i gang sidste år.

Det er ingen hemmelighed, at forhandlinger var komplicerede, fordi der er mange hensyn at tage. Men vi er glade for, at biludlejningsfirmaerne var åbne for at se på nye muligheder, og at det er lykkedes at nå til en aftale der afspejler de markedsmæssige forhold. Derfor glæder vi os også til mange års fortsat godt samarbejde.

Claus Christiansen, kommerciel chef i Billund Lufthavn.

Det samme gør biludlejningsfirmaerne:

Der var mange interesser, der skulle afbalanceres under forhandlingerne. For efter 20 år på samme placering, er der mange ting at tage hensyn til, når man skal finde nye løsninger. For os har det været helt afgørende, at vi fortsat kunne drive en forretning, der tilgodeså vores kunders behov, og med den nye placering i de nye lokaler føler vi os overbeviste om, at det vil lykkedes, og at vi fortsat vil have et frugtbart samarbejde med Billund Lufthavn de næste mange år.

Lasse Bastholm, CEO i Sixt

Fakta: Hvem driver biludlejning i Billund Lufthavn?

Der er fem biludlejningsfirmaer i Billund Lufthavn:

  • Sixt
  • Hertz
  • Europcar
  • Avis/Budget
  • Enterprise

Foto: Billund Lufthavn – Biludlejning – BLL/PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *