Apollo oplever salgsrekord, mens endnu flere lande letter indrejsekravene

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Spanien, Cypern og Italien slutter sig til listen over lande, som igen gør indrejse lettere. Krav om mundbind er også lempet rundt omkring i Europa.

Spanien, Italien og Cypern gør nu indrejse lettere og har desuden fjernet krav om corona-certifikater samt indrejseblanketter for rejsende fra EU. Det er dermed nu igen muligt at rejse til Grækenland, Kroatien, Albanien, Spanien, Italien og Cypern helt uden coronapas eller coronatest. Flere lande lemper desuden kravet om brug af mundbind.

Samtidigt er salget af pakkerejser lige nu på rekordniveau – også selvom man sammenligner med samme periode før pandemien. Pakkerejser giver en sikkerhed, som Apollo oplever, at både mange eksisterende og nye kunder søger.

Flere søger her på bagsiden af pandemien en mere sikker form for booking og rejse. De vil gerne vide, at de har den sikkerhed, som pakkerejseloven giver dem, med sig på rejsen – lige fra booking, til på destinationen samt til, når de skal hjem igen. Den sikkerhed betyder rigtigt meget for danskerne lige nu – også hos dem, der ellers ikke har valgt pakkerejser tidligere.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Destinationer, der lige nu klatrer op ad listen, er, ikke uventet, mere overkommelige destinationer som Albanien, Tyrkiet og Bulgarien. Men også ø-nyheden Limnos i Grækenland trækker fra.

De tydeligste tendenser hos Apollo er desuden, at mange ønsker en aktiv ferie på et af Apollos mange sportshoteller, og at flere rejser i større grupper med venner og familie.

Apollos mest populære destinationer i Europa lige nu er:

  1. Kreta
  2. Rhodos
  3. Cypern
  4. Kroatien
  5. Malaga

Foto: Apollo / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *