Black Friday på SAS Online Shopping og dobbelt EuroBonus point kampagne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er klart i denne uge, som du skal være klar til at bruge dit SAS EuroBonus Mastercard. Det er nemlig Black Friday og mellem den 24. og den 27. november holder SAS pointfest med dobbeltpoint.

Vi håber du har fået meldt dig til SAS EuroBonus dobbeltpoint kampagnen (der var deadline den 17. november), for så er du klar til at gøre nogle ganske gode deals – med ekstra mange EuroBonus point.

SAS Dobbeltpoint kampagne under Black Friday

Fordi at hvis du handler online på SAS Online Shopping får du ekstra mange EuroBonus point på mange varer her under Black Friday og betaler du med dit SAS EuroBonus Mastercard er der også dobbelt EuroBonus point for købet. Det gælder naturligvis ikke kun selve Black Friday det er optimalt, men mellem den 24. og 27. november.

Et kig på tilbuddene på SAS Online Shopping

SAS Online Shopping holder de naturligvis også Black Friday og der er nogle interessante tilbud syntes vi. Et af dem er helt klart B&O, hvor du kan optjene 50 point per 100,- kroner brugt.

Herunder er 4 andre, som kan være perfekte til en selv eller til julegaverne.

Her er Apple også interessant, da du kan få point for køb af en iPhone 13 (iPhone 14 er ikke med). Magasin, JBL og CDON er også gode steder til køb af julegaver.

Skal i gang med Padel eller bare købe nyt udstyr, så er der også ekstra point ved Padelshoppen.

Er det hoteller eller oplevelser, så er der også muligheder på for eksempel Radission og Scandic:

Skal du lave en ny hjemmeside, så kan du få 3.000 point fra Dandomain lige nu ved at købe et webhotel eller webshop (det er dog ikke med ekstra pointoptjening).Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *