Black Friday: SAS med billigere priser til USA og Asien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

BLACK FRIDAY 2018

SAS forsøger også at deltage i Black Friday med deres kampagne “Travellers are always one flight ahead”. I denne har de Black Friday priser til hele verden.

Vi kigger i denne rejse deal artikel nærmere på om der er nogle destinationer som har særligt gode priser.

USA

På de amerikanske destinationer er det især New York, Miami og Los Angeles som er attraktive. Priserne er dog ikke det laveste vi har set, men med det prisniveau, som SAS har i øjeblikket for deres ruter fra København, så er det rimelige priser.

Asien

For ruterne til Asien er der et par Black Friday priser som er interessante. Hong Kong kan købes for lige godt 3.600,- kroner (via et online rejsebureau) og ellers ligger en tur til den kinesiske mur og Beijing på lige over 3.000,- kroner (også via et online rejsebureau). Det skal også nævnes at bagage er inkluderet på de asiatiske ruter som sælges som SAS Go Smart.

Europa, Norden og indenrigs

Der er også masser af destinationer i Europa, Norden eller dansk indenrigs med i denne Black Friday kampagne.

Priserne er dog ikke de bedste vi har set og matcher meget godt de priser vi ser i andre kampagner som for eksempel deres Now or Never kampagne. Så det er kun hvis du skal afsted til en bestemt destination at du skal kigge efter det i denne weekend.

Søg priserne her.

Bagage og bonuspoint

De priser som SAS viser i denne kampagne er deres laveste og dermed i SAS Go Light klassen. Det betyder at der ikke er bagage med udover 8 kilo håndbagage. Så du skal muligvis overveje at købe plads til en ekstra kuffert på hjemturen. Rejser i to afsted er det forsat en mulighed at købe disse billige billetter og så tilkøbe en kuffert tilsammen. Prisforskellen for en SAS Go Light billet og en SAS Go Smart billet er ofte på mellem 2-300,- (på en tur til New York). I en SAS Go Smart billet er der udover håndbagagen også en kuffert som kan checkes ind og veje op til 23 kilo.

Når det kommer til optjeningen af bonuspoint til din EuroBonus konto er disse SAS Go Light og Go Smart billetter ikke til megen nytte. De optjener kun 200 basispoint per vej. Så samler du på EuroBonus point, så skal du byde på opgradering af din billet til SAS Plus eller SAS Business.

Søg og bestil dine billetter

Kig her for at søge billetter og lave din bestilling ved SAS. Men vi anbefaler at du også søger på Momondo her, hvor du mange gange kan spare ekstra på billetterne i forhold til at købe dem direkte på SAS hjemmesiden.

Billetterne er i SAS Go Light klassen og følgende er inkluderet i prisen:

  • 8 kilo håndbagage
  • Online Check ind med sædevalg
  • Aviser i SAS App’en
  • EuroBonus point (en tur til New York giver kun 200 point)
  • Måltid med et stk drikkevare inklusiv
  • Lettere andet måltid før landing
  • Kaffe, te og vand under flyvningen
  • 24 timers fortrydelsesret uden omkostninger (kun på SAS hjemmesiden)

Forsidefoto: PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *