Vælg selv hvor mange EuroBonus point du vil have

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har indført en række nye billetklasser, som ændrer optjeningen af EuroBonus point. Ved at betale en lille smule mere kan man på visse afgange få 5 gange så mange point på en billet til London, end hvis man køber den allerbilligste billet. Vi har samlet nogle eksempler, der viser optjeningen med de nye billetklasser.

Den 13. november indførte SAS syv forskellige billettyper: SAS Business Smart, SAS Business Pro, SAS Plus Smart, SAS Plus Pro, SAS Go Light, SAS Go Smart og SAS Go Pro. SAS beholder sine tre klasser i kabinen: SAS Go, SAS Plus og på de oversøiske flyvninger SAS Business.

Kort fortalt, så betyder Light at man kun kan medbringe et styk bagage i kabinen, mens man på Smart og Pro gratis kan tjekke bagage ind. På Go kan man tjekke et styk bagage ind, men man på Plus og Business kan tjekke to styk bagage ind. På business kan man tjekke to styk ind på helt op til 32 kg.

Med en Pro billet kan man på alle tre klasser lave gratis ændringer og få sin billet refunderet, mens der er forskellige begrænsninger på Smart og Light billetter. Som noget nyt, så er der gratis sædevalg ved reservation, hvis man køber en SAS GO Pro billet. På Plus og Business er sædevalg og WiFi altid gratis. Det samme gælder, hvis man har EuroBonus Guld eller Diamant.

København- London

Som eksempel har jeg valgt en billet fra København (cph) til London (lhr)  den 12. marts, 2019.

På den tidlige morgenafgang kl. 7:45 kan man på GO vælge imellem GO Light og GO smart til 399 og 519 kr. Hvis man vælger den dyrere billet, så får man lov at checke et styk bagage ind. For begge billetterne får man beskedne 100 EuroBonus point.

Det er naturligbis også muligt at flyve i Plus. Her optjener man på både en Smart og en Pro billet 1.500 EuroBonus Point.

Hvis man vælger den senere afgang kl. 12:00 så har man valget mellem GO Light og GO Smart. Prisforskellen er her kun 116 kr, men for den dyrere billet får man nu fem gange så mange EuroBonus point, nemlig 500 point. Samtidig kan man checke et styk bagage ind.

København – Newark

Hvis man den 12. marts 2019 vil flyve fra København (cph) til Newark (ewr), så han man på GO valget mellem Light, Smart og Pro. De to billigste billetter til 1.515 og 1.815 kr. giver kun beskedne 200 EuroBonus Point, mens den dyre Pro billet til 4.766 kr. giver 4.000 point.

I stedet for den dyre Go Pro med mulighed for gratis ændringer, så kan man også vælge en Plus Smart billet, som er mere end 1.000 kr. billigere og også giver 4.000 point.

På Business er der valget mellem en Smart og en Pro billet, som giver henholdsvis 6.000 og 9.000 point.

Foto © SAS

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *