I denne uge blev Københavns kommende luksushotel navngivet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nordic Hotels & Resorts løfter nu sløret for navn og koncept for det kommende københavnerhotel i det tidligere centralposthus i Tietgensgade, der slår dørene op i foråret 2020. Navnet er Villa Copenhagen, der repræsenterer en moderne og nytænkende fortolkning af de traditionelle dyder indenfor luksus og service i hotelbranchen.

Navnet ’Villa Copenhagen’ symboliserer følelsen og den hjemlige fornemmelse, hotellet skal vække blandt sine gæster. Sådan fortæller den danske hoteldirektør Peter Høgh Pedersen og den norske hotelkonge Petter Stordalen om deres kommende hotel, der netop har fået sit nye navn.

Peter H. Pedersen forsætter:

’Villa’ er en reference til hotellets intime sfære, hvor gæster mødes i åbne områder, der indbyder til oplevelser og sociale sammenkomster midt i smørhullet af det københavnske bymiljø.

I det gamle centralposthus, der favner over 100 års historie, vil Villa Copenhagen stå klar i 2020 med 390 værelser og byde lokale og rejsende fra hele verden velkommen til en ny attraktion i byen. Den danske hotelprofil, Peter H. Pedersen, der står i spidsen for det kommende moderne luksushotel, ser frem til at slå dørene op for den nye villa – et hus inspireret af sine nærmeste omgivelser og med respekt for sin arv. Med udvidede oplevelsesmuligheder vil hotellet udgøre et alsidigt knudepunkt for både københavnere, turister og forretningsrejsende.

Peter H. Pedersen fortæller:

Atmosfære er et helt centralt og bærende element for Villa Copenhagen. Vi ønsker at skabe en destination, der føles tilgængelig og åben for alle, der er omkring. Med en helt unik lokation i det dynamiske københavnermiljø vil Villa Copenhagen være meget mere end bare et hotel. Huset skal være et urbant samlingspunkt for alt fra gastronomiske oplevelser og underholdning til et funktionelt mødested, hvor den fulde oplevelse med hotelovernatning kan tilvælges.

Villa Copenhagen – Restaurant

Der kommer også et større konferenceområde på det nye hotel.

Villa Copenhagen – Konferenceommrådet

Redefineret luksus med øje for bæredygtighed ’Bæredygtig luksus’ er en filosofi, som Villa Copenhagen ønsker at praktisere i alle henseender. Det er et ambitiøst mål, der stiller høje krav til måden, hvorpå service og drift skal håndteres.

Til dette siger Peter H. Pedersen:

Vi ønsker at skabe et hotel, der bryder med nogle af konventionerne for traditionel hotelluksus. Den grønne praksis vil afspejle sig i villaens bæredygtige driftstiltag i forhold til fx rengøring, reducering af madspild samt plastikbrug og en pool opvarmet med overskudsvarme etc. Med Villa Copenhagen ønsker vi derfor at sætte nogle brancheledende rammer og ambitioner for, hvad luksus også kan være.

Servicen vil derudover være mere uformel og tilpasset den enkelte gæsts behov. Det stemmer overens med villaens tilgængelige og afslappede karakter, der udspringer af inspiration fra dets omgivende dynamiske københavnermiljø.

Petter Stordalen siger:

Historisk set har hovedstadens posthus udgjort en central del af kommunikationen i samfundet. Det element har været afgørende for det nye koncept. At omdanne en bygning på 25.000 m2 fra 1912 er ingen nem opgave, og i to år har de skarpeste arkitekter og designere arbejdet på, at omdanne den gamle bygning til et moderne samlingssted. Det gamle Posthus skal blive til et af Københavns bedste hoteller – i smørhullet af kultur, mad, forretning og shopping.

Se flere billeder herunder:

Villa Copenhagen – Set fra Tietgensbroen
Villa Copenhagen – Restaurant
Villa Copenhagen – Baren

Alle billederne har vi fået fra Nordic Hotels & ResortsHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *