Friends & Family tilbud fra Nordic Hotels & Resorts

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Selvom hele verden i følge Udenrigsministeriet er “rød”, så findes der heldigvis gode hoteller i Danmark, hvis du trænger til en lille pause fra det hele!

Nordic Hotels & Resorts, som står bag en lang række lækre hoteller fordelt på hele Skandinavien, tilbyder i disse dage en attraktiv Friends & Family kampagne. Du kan blandt andet booke værelse til en skarp pris på Københavns nye top hotel, Villa Copenhagen. Ophold kan finde sted fra nu og frem til 15. maj, så med lidt held kan der også planlægges en tur uden for landets grænser.

Amerikalinjen, Oslo. Fotokredit: Nordic Hotels & Resorts.

Få op til 40% rabat på top hoteller

Frem til 14. februar kan du få op til 40% rabat hvis du booker en eller flere nætter på et af kædens hoteller i Skandinavien. I alt er 36 hoteller inkluderet i kampagnen.

Jeg har tjekket tilgængeligheden en tilfældig weekend i marts (19-21/3) og lige nu kan du booke nogle virkelig lækre hoteller til en attraktiv pris:

  • Villa Copenhagen, København – dkr. 1.095 per nat
  • Skt. Petri, København – dkr. 895 per nat
  • Amerikalinjen, Oslo – ca. dkr. 1.100 per nat
  • At Six, Stockholm – ca. dkr. 825 per nat

Bemærk at ovennævnte priser er per person per nat i et dobbeltværelse inklusiv morgenmad og WIFI.

Skt. Petri, København. Fotokredit: Nordic Hotels & Resorts.

Du kan booke dit ophold via denne hjemmeside eller ved at benytte booking koden “10100” hvis du går direkte ind på et af hotellernes hjemmesider.

Før corona pandemien lukkede verden ned ville ophold booket under en kampagne som denne, oftest ikke kunne annulleres uden at miste minimum prisen for en nat. Corona har vendt op og ned på mange ting og booker du et Friends & Family ophold kan du frit annullerer dit ophold indtil kl. 16.00 dagen før ankomst.

Kilde og fotokredit: Nordic Hotels & Resorts.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *