Første europæiske flyselskab sender deres Boeing 737 MAX i luften i februar måned

SmartWings B737 MAX

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så kom det første europæiske flyselskab på banen og meldte ud at de starter op med at bruge deres Boeing 737 MAX i aktiv drift igen. Det er SmartWings der i slutningen af februar starter som det første flyselskab i Europa.

Det er nyhedsmediet Bloomberg som skriver at SmartWings har udmeldt at de i løbet af februar måned. SmartWings skriver desuden at flyselskabet at de regner med at alle deres Boeing 737 MAX er retur i drift inden sommerferien.

SmartWings er et tjekkisk flyselskab med hovedsæde i Prag. Czech Airlines er også en del af SmartWings koncernen.

Hvilke andre flyselskaber er der?

Vi have gættet en smule på at TUI ville bruge deres Boeing 737 MAX hurtigere, som en del af deres charterflyvninger. Men dette ser ikke ud til at være tilfældet. Deres melding er forsat at der ikke er nogen dato for deres genindsættelse.

Læs mere: Disse europæiske flyselskaber kan snart flyve med deres Boeing 737 MAX

Også Icelandair har modellen og de meldte tidligere ud at de forventer at deres fly kommer i luften her i løbet af foråret.

Følg de aktive Boeing 737 MAX i luften her

Vi har siden genstarten fra flyselskabet GOL, der var det første flyselskab i verden som satte deres Boeing 737 MAX i drift igen, fuldt udviklingen i verden via hjemmesiden FlightRadar24.

FlightRadar24 følger vi løbende hvilke flyselskaber der igen benytter deres Boeing 737 MAX.

Du kan se de løbende opdateringer her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *