Pris til Villa Copenhagen to måneder efter åbning

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Under Ejendomsdagene d. 10. september, stak Villa Copenhagen af med prisen for årets projekt.

Prisen uddeles af Estate Media, og til stede for at modtage prisen på vegne af Villa Copenhagen, var Henrik Qvist-Jensen, administrerende direktør for Strawberrys ejendomsdivision. 

Det har været en lang vej, men vi er superstolte over at være i mål på trods af de nuværende omstændigheder. 

Henrik Qvist-Jensen, administrerende direktør for Strawberrys ejendomsdivision. 
Luksushuse.dk

Efter tre års renovering af det ikoniske centralposthus i København åbnede Villa Copenhagen dørene 1. juli i år. Det nye luksushotel er en del af Nordic Hotels & Resorts, og ejes af Varner-brødrene og Petter Stordalen. Stordalen er tydelig rørt over prisen.

Dette projekt står mit hjerte nært. Vi har brugt den bedste ekspertise i hver mindste detalje for at renovere bygningen, og resultatet er blevet helt unikt, fortæller han. 

Petter Stordalen, Ejer af Nordic Choice Hotels.

De sidste par år har den tidligere postcentral, der rummer over 100 års historie, gennemgået en enorm forvandling for at blive et luksushotel. Hotellet på 25.000 kvadratmeter rummer alt fra et 25 meter langt udendørs svømmebassin, opvarmet af overskudsvarme fra køleanlægget, og med udsigt over København til en 1200 kvadratmeter Hidden Garden på taget af Villa Copenhagen. Hotellet har eget brasserie, en cocktail- og vinbar, bager og designbutik.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *