Anmeldelse: Luksuriøse Villa Copenhagen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nordic Choice Hotels og Petter Stordalen har med Villa Copenhagen sat barren højt i segmentet for luksus hoteller i København. Jeg har længe set frem til, at afprøve hotellet og en weekend i november fik jeg endelig muligheden.

Hotellet skulle have slået dørene op 1. april 2020, men som med så meget andet blev datoen skubbet på grund af COVID19. Det nye hotel har dog været ventetiden værd. Jeg er helt enig med en af vores forum læsere, hvis første tanke da han ankom til hotellets lobby tidligere i år var: WOW! Den gamle Centralpostbygning fra 1912 har undergået en nænsom renovering og der er ikke sparet på noget i processen.

Lobbyen. Fotokredit: Carl Erik Larsen.

Optakt

Jeg reserverede mit værelse et par uger før opholdet og det gik let og smertefrit via hotellets hjemmeside. Jeg valgte en kampagnepris på dkr. 1.356,- inklusiv morgenmad. Mit ophold kunne frit ændres eller annulleres helt frem til kl. 16.00 på ankomstdagen.

Ved en fejl fik jeg reserveret mit værelse med ankomst en dag tidligere end planlagt. Dette opdagede jeg et par dage senere og fik rettet datoerne via hotellets udmærkede bookingside. Eller det vil sige, jeg troede, at jeg havde rettet datoerne. I en senere korrespondance med hotellet blev jeg gjort opmærksom på, at man havde mig noteret med ankomst på to datoer. Det til trods for, at jeg havde modtaget en mail fra hotellet hvor man bekræftede min “modification”.

Ovenstående fejl blev opdaget af en kvik medarbejder som betjente hotellets SMS-service. Du læste rigtigt: SMS-service! Tre dage før planlagt ankomst modtog jeg nedenstående SMS fra Villa Copenhagen. Jeg sendte en række spørgsmål retur og de blev alle besvaret indenfor et par timer.

Fotokredit: Carl Erik Larsen.

Beliggenhed

Det bliver ikke mere centralt i København. Hotellet har til huse i den gamle Postcentralbygning på hjørnet af Tietgensgade og Bernstorffsgade. Få minutters gang fra Hovedbanegården og skråt overfor Tivoli.

Kommer du i egen bil kan hotellet hjælpe med parking til dkr. 500,- i døgnet.

Ind- og udtjekning

Personalet ved indtjekningsskrankerne ydede en personlig, smilende og effektiv service. Jeg følte mig velkommen! Jeg tjekkede ind ved en traditionel skranke, men i forbindelse med udtjekning valgte jeg det interaktive bord ved siden af. Her er det muligt, via tablets indlejret i bordet, at klare både ind- og udtjekning. Du kan både klare betaling og kode dine egne nøglekort. Smart og effektivt.

Den interaktive indtjekningsskranke. Fotokredit: Carl Erik Larsen.

Værelset

Jeg havde booket et Standard værelse.

Standard værelserne er ret små, cirka 18kvm., men der er meget højt til loftet og værelset virker derfor rummeligere end det er. Mit værelse vendte ind mod gården, så der var helt stille om natten.

Uanset størrelse så er værelset ekstremt flot og fyldt med lækre detaljer og materialer. Jeg ved ikke hvornår jeg sidst har oplevet sildebensparket på et hotelværelse.

Sengen er virkelig god og komfortabel og der kan vælges mellem to typer puder. Under sengen findes en stor skuffe til opbevaring af bagage og sko med mere. En smart og pladsbesparende detalje.

Det store fladskærms TV kan styres via browseren på din smartphone. Du skanner blot QR-koden som vises på fjernsynet når du kommer ind på værelset og du er i gang.

Der er installeret rigeligt med stikkontakter i værelset og på hver siden af sengen finder du desuden USB-stik. Lyset kan indstilles i tre styrker og styres via kontakter placeret ved indgangen, ved døren til badeværelset og på begge sider af sengen. Derudover findes en lille lampe under vasken i badeværelset, som lyser gulvet op når du træder ud af sengen i mørke. Lækker detalje!

Badeværelset er fint indrettet og bruseren har et godt vandtryk og varmt vand nærmest fra det sekund du tænder.

Badeværelset. Fotokredit: Carl Erik Larsen.

På værelset finder du også en velassorteret minibar, en kaffemaskine, hårtørrer, et pengeskab og en trådløs højtaler så du kan streame din egen musik.

Hotellet råder over i alt 390 værelser og suiter. Af disse er lige omkring 270 klar til at modtage gæster. De resterende værelser gøres klar når der er udsigt til bedre tider for hotel branchen.

Restaurant og bar

Morgenmaden indtages i Public som også huser hotellets eget bageri, RUG.
Det er på ingen måde den mest omfattende eller varierede morgenmad jeg har fået på et (luksus) hotel, men kvaliteten er absolut i den høje ende.

Kaffen kommer fra selvbetjente automater men er bedre end hvad jeg har prøvet mange andre steder.


Stjernen i morgenmadsbuffeten er brødet. Hold nu op det smagte godt. Bagt på stedet i hotellets eget bageri: Surdejsbrød, croissanter, spandauere, knækbrød og meget andet.

Hotellet råder også over Brasserie KONTRAST, som jeg desværre ikke havde tid til at teste. Menukortet ser dog meget fristende ud.

Hotellets lobby er uden tvivl stedets hjerte. Særligt i weekenderne er her liv når både gæster og lokale benytter lobby baren og hver fredag spiller forskellige DJ´s fra en balkon i første sals højde.

Den imponerende lobby. Fotokredit: Carl Erik Larsen.

Trænger du til lidt ro kan du fortrække ind i Play Room, lige til venstre for indtjekningsskrankerne. Her er ro og mange hyggelig kroge hvor man kan snakke, nyde en drink eller spille et spil.

Faciliteter

En af de mere unikke features ved Villa Copenhagen er den udendørs pool. Her kan du tage dig en dukkert året rundt, idet poolen er opvarmet. Det var en sjov oplevelse at plaske rundt der på en råkold november dag.
Det er på ingen måde en stor pool og jeg kan være lidt nysgerrig efter, at se hvor mange mennesker der er er på en varm sommer dag.

Poolen. Fotokredit: Carl Erik Larsen.

I tilknytning til pool området findes en sauna.

Trænger du til at få brugt kroppen yderligere råder hotellet også over et lille, men nydeligt motionsrum.

Motionsrum. Fotokredit: Carl Erik Larsen.

Personale og serviceniveau

Med tanke på den pandemi vi alle lever i nu og en deraf udfordrende åbning og opstart for Villa Copenhagen, så kan jeg ikke undgå, at være imponeret over personalet og deres tilgang til kundeservice.

Alle ansatte jeg var i forbindelse med var smilende, proaktive og hjælpsomme. Og på intet tidspunkt virkede det påtaget. Det var en virkelig behagelig oplevelse, at være gæst på Villa Copenhagen.

Nøglekort. Fotokredit: Carl Erik Larsen.

Konklussion

De fleste af os kender den der følelse af, at tjekke ind på et hotel hvor virkeligheden ikke helt står mål med de billeder man har set på hotellets hjemmeside. Sådan havde jeg det på ingen måde efter mit ophold på Villa Copenhagen. Flere detaljer fremstod lækrere og skarpere ved selvsyn end på de billeder og artikler jeg havde set inden mit ophold.

Lobby og bar. Fotokredit: Carl Erik Larsen.

Vurderet på helhedsoplevelsen er det et af de bedste hotel ophold jeg har haft i Danmark.

Og selvom belægningen ikke er prangende i hverdagene, så er det alligevel glædeligt, at hotellet i en grå november weekend havde en belægning på 66%!

Fotokredit hvis ikke andet er nævnt: Villa Copenhagen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Værelserne
- Personalet
- Morgenmaden, ikke mindst brødet fra egen bageri

Cons

- Lidt forvirring omkring booking af mit ophold

Service

Lokation

Værelse

Mad/drikke

Value

Generel Vurdering

Konklusion

Et af de bedste hotel ophold jeg har haft i Danmark. Jeg glæder mig til at bo her igen!

4.7

Kommentarer

  1. M siger

    Jeg kan afsløre, at en del af hemmeligheden består i en omhyggelig udvælgelse af personalet OG at de bliver behandlet godt af en dygtig og synlig ledelse.

    • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

      Vi er glade for at hører at der bliver gjort meget ud af personalet på Villa Copenhagen. Det var til at mærke og derfor også den højde rating.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *