BLL: nu kommer der charterrejser til Island og Færøerne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den traditionelle charterferie er blevet sendt til tælling denne sommer, men nu kommer der nye destinationer på rutekortet.

Vestjyske Primotours har måtte nytænke konceptet for charterrejser, efter blot ganske få lande er blevet åbnet for danskernes sommerferie. Palma de Mallorca og andre sydlandske ferieperler, er i sidste øjeblik blevet skiftet ud med mere nordlige himmelstrøg, da rejsebureauet nu sætter charterrejser til Island og og Færøerne – direkte fra Billund!

Meget er vendt på hovedet her i Coronakrisen, og vi valgte at tænke lidt anderledes, da vi fik meldingen om, at vi ikke kunne tilbyde de traditionelle charterdestinationer før den 1. september. Sammen med vores samarbejdspartnere og vores flyselskab Atlantic Airways – der i øvrigt er færøsk – er det lykkedes os at sammensætte et virkelig spændende program på rekordtid. For os er det afgørende, at vi kan give vores mange trofaste gæster muligheden for at komme på charterferie.

Vi ved mange danskere drømmer om at opleve Atlanterhavsøerne Island og Færøerne, men kun få har udlevet drømmen. Det giver vi dem nu mulighed for. I første omgang vil tilbuddet blive sendt ud til alle de gæster der har fået annulleret deres sommerferie, men efterfølgende vil alle naturligvis få lejlighed til at købe en ferie helt ud over det sædvanlige.

Bjarke Hansen, Direktør i Primotours

Store naturoplevelser på nordlige egne

De nordatlantiske perler tilbyder hver især mange store oplevelser, som vil give ferieminder af en helt særlig kaliber. Den spektakulære natur, der både er rå og storslået på samme tid giver masser af postkortmotiver. På Island står seværdighederne i kø, som for eksempel nationalparken Thingvellier, hvor to kontinenter mødes, det imponerende vandfald Gullfos, spektakulære gejsere, hvalsafari og så tilbyder hovedstaden Reykjavik absolut også mange oplevelser med blandt andet en gastronomisk scene, der holder internationalt niveau.

Det samme kan siges om Færøerne, der består af hele 18 øer, og som også tilbyder store unikke oplevelser. National Geographic Traveler har kåret Færøerne som verdens bedste ø-destination – og det skyldes ikke mindst de store naturoplevelser som øerne tilbyder. Både Island og Færøerne er i øvrigt to familievenlige destinationer, som både store og små vil elske at opleve.

Alternativ mulighed eller pengene retur

De nye sommerdestinationer skal ses som et rigtigt godt tilbud til de gæster, der har fået annulleret deres ferie sydpå, men som stadig har lyst til at rejse. Primo Tours tilbyder selvfølgelig også vores gæster at få refunderet deres rejse – enten kontant tilbagebetaling eller på et rejsegavekort hvor man ekstraordinært får 10% ekstra oven i det indbetalte beløb. – Det tager rigtig mange imod, og så vælger mange også at udskyde rejsen til senere på året eller til 2021.

Bjarke Hansen, Direktør i PrimotoursHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *