Status fra Aalborg Lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Aalborg Lufthavn ser nu frem til mere aktivitet efter et par måneder med blot et par daglige afgange til København. Jeg giver her en kort opdatering på flytrafikken og aktiviteter i Aalborg Lufthavn.

Nu begynder flere flyselskaber at flyve på Aalborg. SAS, DAT og Great Dane Airlines betjener indenrigsruten til København. DAT flyver igen til Bornholm og KLM åbner ruten til Amsterdam.

Aalborg-København

Fra 2. juni øger SAS til tre daglige afgange til København, og fra 8. juni vil også DAT flyve til København med tre daglige afgange mandag-fredag og to daglige afgange om søndagen. Til august vil Great Dane Airlines også starte op på ruten mellem Aalborg-København med fire daglige afgange.

Det kommer således stor konkurrence på indenrigsruten fra Aalborg Lufthavn – og det bliver spændende at se, om der er kunder til alle de planlagte afgange. Priserne fremgår af denne oversigt:

Aalborg-Bornholm

DAT åbnede ruten til Bornholm d. 20. maj med tre ugentlige afgange og har hele fire ugentlige afgange i skolernes sommerferie, så der er god mulighed for at holde ferie på solskinsøen i Østersøen.

KLM genåbner ruten til Amsterdam i juni

Fra 15. juni flyver KLM igen mellem Aalborg og Amsterdam. Selskabet starter op med én daglig middagsafgang fra Aalborg Lufthavn og én formiddagsafgang fra Amsterdam. 

Det var også ventet, at Great Dane Airlines ville begynde at flyve til både Mallorca og Malaga med første afgang henholdsvis den 4. juli og 5. juli. Men da Udenrigsministeriet stadig fraråder rejser til Spanien, er opstarten af ruten udsat.

Shopping i Lufthavnen

Fra 15. juni åbner lufthavnen igen Loungen, DutyFree og caféområdet, Deli. Lufthavnen tager naturligvis de nødvendige forholdsregler: Hyppig rengøring, håndsprit og god afstand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *