Book hotel igennem SAS og få dobbelte bonuspoint

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du booker et hotel på SAS hotelbooking portal kan du lige nu optjene dobbelte bonuspoint.

SAS og Hotels.com har i en længere periode haft en fælles bookingside for hoteller, hvor man kan optjene ekstrapoint til sin EuroBonus konto. Frem til d. 24/8 kan du nu optjene dobbelt så mange EuroBonus point som normalt.

Når du booker hoteller igennem SAS bookingportalen optjener du normalt 20 point per 80 danske kroner du bruger, men i øjeblikket optjener du altså 40 point per 80 kr du bruger på hoteller – forudsat at du booker dit ophold før d. 24/8.

Klik her for at komme til bookingsiden.

Det er generelt en fin deal, til at optjene point igennem hoteller der ikke i forvejen har en bonusaftale med SAS EuroBonus – dog bør du dobbelttjekke prisen på andre bookingsites, for prisen som Hotels.com tilbyder igennem SAS er ikke altid den billigste.

Denne deal er især god hvis man ikke normalt bor på kædehoteller, som har deres eget bonusprogram, men istedet bor på lokale hoteller eller hostels. Det er ganske vist ikke mange point man kan tjene på en Hostel reservation, men som ordsproget siger; mange bække små… kan en dag føre til en gratis rejse med Eurobonus.

Det skal nævnes, at pointene du optjener igennem dette tilbud ikke er basispoint der tæller op mod status, men derimod er såkaldte ekstrapoint som kan bruges på flyrejser, hotelophold og mange andre ting der kan købes med point igennem EuroBonus.

Læs mere om optjeningsbetingelserne for SAS og Hotels.com´s bookingside her!Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *