Anmeldelse: Regus Business Lounge i Auckland

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis man er i Auckland og har brug for et par timer, hvor man kan arbejde med sin pc, så er Regus Business Lounge et godt bud, hvor man foruden kaffe og te, også har mulighed for at købe lidt snack eller andre drikkevarer.

Som indehaver af et Regus BusinessWorld Gold kort, har man adgang til en app, som fås både til Android, iPhone og iPad.  Her kan man, hvis GPS er slået til, se de nærmeste lounges både på et kort og en liste. Hvis der et et symbol for en lænestol, betyder det at der er mulighed for at benytte en business lounge. Ellers har man mulighed for at leje et kontor eller et mødelokale på timebasis eller for en længere periode.

Der er kun tre Regus lokationer i det centrale Auckland og kun ANZ Tower  havde en lounge, hvor jeg kunne sidde og arbejde. Så den valgte jeg og kunne tage elevatoren direkte op til 24. sal. Her fik jeg en meget venlig modtagelse og rundvisning i kontoret, hvor jeg foruden loungen havde adgang til køkkenet.  I loungen var der kun 4 ThinkPods, som er små båse, hvor man sidde uforstyrret og arbejde. De tre ThiinkPods var optaget, så jeg tog den sidste plads. Herfra var den en fantastisk udsigt over havnen.

Som altid, så behøvede jeg ikke at logge på WiFi med min pc, da jeg allerede tidligere har besøgt en lounge og dermed har WiFi adgang til alle Regus lounger.

Der var et stort køkken med gratis kaffe og te, men også mulighed for at købe drikkevarer og snacks til rimelige penge.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

God placering i centrum af Auckland
God plads med gode faciliteter
Kaffe, te og vand inkluderet
Mulighed for at købe snack
Flot udsigt over byen
Meget venligt personale

Mad/drikke

Faciliteter

Komfort

Plads

Generel Vurdering

Konklusion

Regus Business Lounge er et godt sted at sidde, hvis man midt i en storby har behov et roligt sted at arbejde. I Auckland får man en endda en meget velkommen modtagelse og udover gratis kaffe og te, er der også mulighed for at købe snacks og andre drikkevarer. Udsigten over byen er et stort ekstra plus.

4.8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *