Regus Lounge, Københavns lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Regus loungen i Københavns lufthavn har ikke været lukket under Corona pandemien. Men åbningstiden har naturligvis været tilpasset efterspørgslen.

Regus loungens faciliteter er bl.a. målrettet til den forretningsrejsende, der skal have arbejde fra hånden eller holde møder. Derfor er tilbuddet også forskelligt fra flyselskabernes lounger i lufthavnen. Som udgangspunkt kan man ikke få mad og alkoholiske drikkevarer i loungen. Men det kan bestilles til møder. Hvis du har fast arbejdsplads i loungen, kan du også få en frokostordning.

Regus har omkring 3.000 lounger i 900 byer fordelt over 150 lande. 12 af disse er i København, den ene ligger i lufthavnen. De fleste steder, har du har mulighed for at leje et kontor, en arbejdsplads eller et mødelokale for kortere eller længere tid. Regus sælger “klippekort” der giver adgang 5 eller 10 dage til alle lounger i hele verden. Der kan også købes måneds- eller årskort, der giver ubegrænset adgang i hele verden for den periode, man har betalt for. Her kan du finder oplysninger om vilkår og priser.

Vi har tidligere besøgt Regus loungen ved Nørreport Station i København samt lounger i disse byer:

InsideFlyer har en artikelserie, hvor vi besøger de forskellige lounger i Københavns Lufthavn. Vi har tidligere besøgt SAS loungen. I de kommende uger vil vi besøge lufthavnens øvrige lounger.

Beliggenhed

Loungen ligger før sikkerhedskontrollen i afgangshallen i Terminal 3. Du tager elevatoren ved udgangen til taxiholdepladsen. Elevatoren har tydelig skiltning, så du let kan finde loungen.

Faciliterne

Regus loungen har gode siddepladser. 8 af disse går under betegnelsen “co-working” og ligger i fælles kontorer med gode skriveborde og dertil hørende stole. Både borde og stole kan indstilles, så du får den perfekte arbejdsstilling. Der er også gode arbejdspladser i den øvrige del af loungen – hvor du også kan se status på flyafgangene.

Der er naturligvis en god internet forbindelse. Hvis du har brug for at udskrive bilag eller lave små foldere til en præsentation senere på dagen, er hjælpen nær i Regus loungen. Printeren er klar – og du kan selv sætte ryg på dine papirer, så du har en præsentable folder.

Drikkevarer

Er du ved at løbe tør for energi, kan du købe en kop kaffe eller te. Den kan du drikke af et af de mange farvestrålende krus, der hænger ved kaffemaskinen. Køleskabet frister med kolde vand. Så der er ingen undskyldning for at gå sukkerkold.

Mødelokaler

Loungen stiller også mødelokaler til rådighed. De lyse lokaler har plads til op til 12 personer. I disse coronatider sidder deltagerne knap så tæt. Derfor er nogle af stolene fjernet. I hvert mødelokale er en monitor, der kan bruges til at vise præsentationer. Fortrækker du at bruge en flipover, står den også klar.

Fly-temaet går igen i udsmykningen

Væggene er pyntet med reklamer fra forskellige flyselskaber, ligesom der også er billeder og modeller af ikoniske fly.

Et hurtigt bad, før du skal videre

I lighed med mange flyselskabers lounger i lufthavnene, kan du også få et bad hos Regus. Loungen har 5 indbydende badeværelser, så du kommer næppe til at gå forgæves.

Åbningstider

Lige nu er loungen åben fra kl. 9.00 til 17.00 på hverdage (mandag – fredage). Regus medlemmer med kontor eller fast arbejdsplads i loungen har adgang 24/7. Du finder flere oplysninger om loungen på denne side.

En virtuel tur i loungen

Du kan få en virtuel tur i loungen via dette link. Via linket får du et rigtigt godt indtryk af indretningen og faciliteterne.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *