Anmeldelse: Regus lounge i Chrysler bygningen, New York

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Chrysler bygningen var en kort periode verdens højeste bygning og er stadig et af New Yorks mest ikoniske skyskrabere. InsideFlyer har besøgt Regus loungen på 26 sal.

Som indehaver af et Regus BusinessWorld Gold kort, har man adgang til en app, som fås både til Android, iPhone og iPad.  Her kan man, hvis GPS er slået til, se de nærmeste lounges både på et kort og en liste. Hvis der er et symbol for en lænestol, betyder det at der er mulighed for at benytte en business lounge. Ellers har man mulighed for at leje et kontor eller et mødelokale på timebasis eller for en længere periode.

I New York er det ikke svært at finde en Regus lounge, som især er koncentreret omkring Grand Central Station og Wall Street. Chrysler bygningen ligger på hjørnet af 42nd Street og Lexington Avenue. Med en højde på 318,9 meter var Chrysler bygningen verdens højeste bygning i 11 måneder indtil den 1,2 meter højere Empire State Building blev færdig i 1931.

Når man træder ind i bygningen ser man, at meget at den oprindelige Art Deco stil er bevaret. Før man kan køre op med elevatoren skal man hen i receptionen og bede om et adgangskort til 26. sal. Når man er kommet op 26. sal ser man igen de flotte paneler omkring elevatordørene.

This slideshow requires JavaScript.

Man bliver venligt modtaget på Regus kontoret og loungen ligger lige bagved receptionen. Loungen er meget rummelig og består af en ThinkPod (som er en lille bås, hvor man kan sidde uforstyrret og arbejde), to lænestole, hvor man kan skubbe et lillebord hen foran sig, samt nogle lænestole uden bordplads foran. Desuden er der et langt bord, hvor man kan sidde på barstole og arbejde.

Der er også en kaffemaskine, hvor man har valget mellem en række forskellige typer kaffe, ligesom det også er muligt at lave te. Kaffe og te er gratis. Der er ikke mulighed for noget at spise, men området er spækket med steder, hvor man kan købe take-away.

Da jeg kom ca. 10.30 der der god plads, så jeg satte mig i en af lænestolene med et bord foran. På gulvet lå der en stikdåse, som kun havde US stik. Heldigvis havde jeg en adapter med, så jeg kunne lade min pc op.  I løbet af en halv time blev der meget fyldt, da mange tilsyneladende havde aftalt at holde uformelle møder i loungen.

This slideshow requires JavaScript.

Selv om man sidder på 26. sal, så er det desværre ikke højt nok i New York til at få en fantastisk udsigt, da de omkringliggende huse tager udsigten. Til gengæld er det den eneste mulighed for at se Chrysler bygningen inde fra, da der i modsætning til Empire State ikke er offentlig adgang.

 

 

 

 

 

 

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

God placering tæt på forretningsområde
Gratis kaffe og te
Venligt personale

Cons

Ingen europæiske stik.

MAD/DRIKKE

FACILITETER

KOMFORT

PLADS

Generel Vurdering

Konklusion

Regus Business Lounge er et godt sted at sidde, hvis man midt i en storby har behov et roligt sted at arbejde.  Loungen i Chrysler bygningen ligger på et meget centralt sted i New York og hvis man kommer tidligt, er der mulighed for at få en god arbejdsplads. Selv om man befinder sig på 26. sal, så er udsigten ikke så imponerende, som man ellers kunne forvente.

3.5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *