I dag åbner PLAY’s lavprisrute mellem København og New York og InsideFlyer er med på turen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det nye islandske flyselskab, PLAY flyver i dag for første gang fra København til New York. Ruten skal bringe danskerne til storbyens fantastiske kultur, arkitektur og sport til lavpris, uden at gå på kompromis med serviceniveauet – og netop dette tester vi i dag.

PLAY har inviteret InsideFlyer med på denne første tur på den nyåbnede rute mellem København og New York (via Island). I denne artikel giver skribenten sit eget indtryk af hvad der tilbydes og det samme gælder for den kommende anmeldelse fra turen.

I dag letter PLAY’s fly for første gang med kursen mod ’The Big Apple’ fra København (via Island). Dette markerer starten på den nye helårsrute med flyvninger til New York fire gange om ugen fra Københavns Lufthavn, med mellemlanding i smukke Keflavík på Island.    

Det er en stor fornøjelse at åbne ruten mellem København og New York. Vi mærker i særdeleshed danskernes styrkede rejselyst og behov for at komme ud at opleve verden, og vi er i PLAY glade for at kunne levere gode lavpristilbud til alle, der er klar til at pakke kufferten.

Birgir Jónsson, CEO i PLAY.

PLAY har stadig flere billige billetter fra København til New York her over sommeren, med priser ned til 1075 kroner. Se mere information om, hvordan du kan få fingre i billetterne på www.flyplay.com.

Læs mere: Anmeldelse af PLAY til Island

En kortere rejsetid med PLAY

Som det eneste internationale selskab, flyver PLAY til lufthavnen, New York Stewart International Airport, hvilket forkorter rejsetiden fra flysæde til Downtown Manhattan betydeligt. Lufthavnen ligger 75 minutters køretur fra Times Square på Manhattan, men er langt lettere at komme til og fra, end de øvrige internationale lufthavne på grund af dens lille størrelse med få rejsende. Denne påstand prøver vi også af når vi deltager i den første flyvning og netop skal bo på Manhattan.

PLAY i kraftig vækst

PLAY’s belægning var i maj 70% og flyselskabet transporterede 56.601 passagerer, en stigning på 54% fra den foregående måned, hvor PLAY transporterede 36.669 passagerer. Maj måned havde dermed samme antal passagerer som hele første kvartal (januar, februar og marts) tilsammen. 

Flere USA-ruter fra København

Udover PLAY’s nye rute til New York, er yderligere to ruter til USA åbnet i 2022, nemlig  Baltimore/Washington International Airport (BWI) og Logan Airport, Boston (BOS).

Forsidefoto: Play A321-251N (TF-PLB) i Københavns Lufthavn. Foto: BongoPlanesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *