SAS forbedrer deres Fast Track

SAS Fast Track

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Her op til sommerens travle rejseperiode er SAS kommet med en positiv nyhed for mange primært familier. Du kan fra i dag tage gæster med i SAS Fast Track i København, Stockholm og Oslo.

Ændringen, markeret med rødt, kan ses på blandt andet den internationale SAS hjemmeside (den danske var ikke opdateret ved artiklens udgivelse):

Når vi ser på den nuværende rejsesituation, med timelange ventetider, så vil dette være en kærkommen fordel for de rejsende der har EuroBonus Guld, Diamant og Pandion.

Det har dog en potential negativ påvirkning, da det alt andet lige vil betyde flere som vil benytte SAS Fast Track hen over sommerens mest travle periode. Men vi ser bestemt positivt på dette, da det for mange rejsende netop er i ferien at man har savnet at kunne bruge sine EuroBonus fordele i netop i ferien med sin familie.

Hvad tænker du om dette tiltag?Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Frank,
   Det er korrekt at man på SAS flyvninger har kunnet tage gæst eller familie med. Men ikke på Star Alliance flyvninger, som i dag er blevet muligt – officielt i hvert fald.
   Mvh
   InsideFlyer

   • Frank siger

    Jeg er 99% sikker på at der ikke er ændret noget og at man også før har kunnet tage familien med gennem fasttrack på StarAlliance flyvninger. Men jeg kan ikke bevise det da jeg ikke har noget screenshot af reglerne fra sidste uge.

    • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

     Hej Frank,
     Det kan godt være at du har kunne tage familien med på en Star Alliance flyvning, men det har IKKE været reglen for Fast Track. Denne er først ændret nu. Vi har informationerne fra internt i SAS og på vores Facebook tråd for artiklen har vi skrevet den tekst som tidligere stod der på hjemmesiden.
     Hilsen
     InsideFlyer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *