Det er igen en fornøjelse at besøge SAS loungen i København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Maden og alkoholen er tilbage i SAS goldlounge i København. Så nu er alt næsten som før Corona virussen ramte Europa hårdt – også hotdogs er igen på menuen.

SAS loungen er igen et besøg værd, når du har ventetid i Københavns lufthavn. Der er et pænt udvalg af mad- og drikkevarer. Men, du skal være opmærksom på åbningstiderne.

InsideFlyer besøger de genåbnede lounger i Københavns lufthavn. Dette er den første artikel om i en serie, hvor vi kort fortæller om oplevelsen i de forskellige lounger.

Den personlige service er tilbage i receptionen

Det er slut med at scanne din billet og gå igennem de automatiske “døre”, der lukker dig ind. Nu skal du forbi receptionen og vise dit boarding pass. Vi er tilbage ved den personlige service. Men det skyldes, at alle gæster i SAS loungen skal vise coronapas, før de kan komme ind.

Coronaen har også sat sit præg på loungen. Der er naturligvis standere med håndsprit, plastik handsker ved buffeten og krav om mundbind, når du går ikke sidder ved bordet. Og så er en del af siddepladserne stadig blokeret for at vi kan holde afstand

Åbningstiderne er naturligvis tilpasset de begrænsede antal kunder. Lige nu er loungen åben hverdage og søndag fra 7.00 til 18.00. Lørdag er loungen åben fra 7.00 til 15.45.

Morgenmaden

SAS loungen tilbyder et solidt morgenmåltid. Havregrød, røræg, skinke, ost, leverpostej, marmelade, yoghurt, mælk, cornflakes, rosiner og solsikkefrø. Rugbrød og rundstykker. Dertil kommer kaffe og te.

Frokost og aftensmad

Du kunne vælge mellem rugbrødsmadder med tun eller hytteost. Der var en velsmagende flæskesteg, grøntsager samt coleslaw og brocoli salat. Det meste blev serveret på tallerkener dækket med husholdningsfilm. Desuden tilbød loungen asparges- og tomatsuppe.

Fredagens store hit er tilbage: De røde pølser og muligheden for at lave en hotdog var tilbage sidst på eftermiddagen.

Drikkevarer

SAS loungen havde et passende udvalg af drikkevarer. Ja, næsten som vi kendte før coronaen. Øl (også alkohol fri), et lille udvalg af sodavand, rødvin og hvidvin på køl. Dertil kommer de forskellige varme drikke, der kunne “brygges” på kaffemaskinen.

Adgang

Jeg besøgte goldloungen på første sal. Men business loungen i afgangshallens stueetage er også åben.

Du har altid adgang til SAS loungen, når du har rejser med SAS eller andet selskab i Star Alliance og har gulstatus hos et selskab i Star Alliance (passagerer på et charterfly skal dog købe adgang). Rejsende med en billet på SAS plus, SAS business eller Star Alliance business har adgang til loungen i afgangshallens stueetage. Hvis du rejser på en økonomibillet (billet på go) hos SAS, Widerøe eller et andet selskab i Star Alliance, kan du købe adgang til SAS loungen.

Her kan du læse mere om SAS loungen.

I perioden fra 1. juli til 15. august har EuroBonus medlemmer med sølvstatus også adgang til loungen. SAS skriver på selskabets hjemmeside:

SOMMERKAMPAGNE – SAS LOUNGES 

I perioden 1. juli-15. august 2021 kan EuroBonus Sølv-medlemmer tage en ven eller op til fire nære familiemedlemmer med i vores SAS Lounges i Stockholm, København og Oslo (kun SAS Indenrigslounge). Dette gælder, når I rejser på samme SAS-flyvning. Tilbuddet gælder ikke SAS’ charter- eller Widerøe-flyvninger.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Herbert Fischer siger

  Hvis du rejser på en økonomibillet (billet på go) hos SAS, Widerøe eller et andet selskab i Star Alliance, kan du købe adgang til SAS loungen.

  Og til hvilken pris ????

  • Henry Jørgensen siger

   Rejsende med SAS og Widerøe kan købe adgang online. Priserne er:
   DKK 199
   NOK 249
   SEK 269
   EUR 27
   USD 32

   Alle rejsende med SAS, Widerøe eller andre Star Alliance selskaber kan købe adgang i loungens reception. Priserne er:
   DKK 249
   NOK 329
   SEK 339
   EUR 39
   USD 46
   eller 3000 EuroBonus point

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Herbert,

   Det burde forsat være muligt at tilkøbe sig dette online via sin booking eller ved selve lounge receptionen. Prisen online er 199,- per person og ved skranken er den 249,- per person. Dette gælder for SAS Go billetter.

   Læs mere her: https://www.flysas.com/en/travel-info/at-the-airport/lounges/

   SAS kunne have midlertidige ændringer grundet corona situationen.

   Men ellers er der i København en del lounger og skal du prøve den nok bedste, så er det Eventyr Lounge, som dog ligger efter paskontrollen. Men har du tid nok, så burde det være lige til at komme dertil (kræver ikke andet end et pas).

   Læs om Eventyr Lounge her: https://insideflyer.dk/den-maaske-bedste-lounge-i-koebenhavns-lufthavn-aabner-igen-i-denne-uge/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *