Maj så bedre ud for Norwegian med stigning i nye bookinger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegians trafiktal for maj var stadig kraftigt påvirket af rejserestriktioner og lav trafik. Men der nu en mærkbar stigning i antallet af bookinger i takt med vaccineudrulningen og ændringer i indrejserestriktioner og karantænekrav.

I maj fløj 96.909 kunder med Norwegian, hvilket er cirka 23.000 flere end samme tid sidste år. Sammenlignet med maj 2020 er den totale kapacitet (ASK) steget med 41 procent og passagertrafikken (RPK) er steget med 97 procent. Belægningsgraden lå i maj på 54,8 procent, en stigning på 16 procentpoint i forhold til sidste år.

På trods af lave volumener oplever vi fra dag til dag en positiv trend i antallet af bookinger i sommeren og efteråret. Det er særligt mærkbart i de skandinaviske lande. VI ser, at stigningen i antallet af bookinger har klar sammenhæng med den varslede og gradvise åbning af samfundet og de lettelser i rejserestriktionerne, som myndighederne gennemfører. Vi skal konkurrere om kunderne og er godt forberedte på at øge udbuddet af ruter, når efterspørgslen fra kunderne stiger.

Jacob Schram, koncernchef i Norwegian

Norwegian havde 10 fly i drift i maj. I alt gennemførte Norwegian 99,1 procent af de planlagte flyvninger i maj, og af disse var punktligheden på 95,9 procent.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *