Genstart: DAT flyver igen mellem Esbjerg og Stavanger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som følge af Covid-19 har ruten mellem Esbjerg og Stavanger været på standby, men nu er det igen muligt at flyve mellem de to førende oliebyer.

Flyvninger mellem Esbjerg og Stavanger har været på standby i nogle måneder, da rejseaktiviteterne har været begrænset på grund af Covid-19, men nu lysner det og vi er glade for at kunne opstarte ruten med to ugentlige rotationer.

Robert Rungholm, Commercial Manager i DAT.

Fartplan

Ruten starter med to ugentlige flyvninger – afgange mandag og fredag. I uge 22 og 23 flyves en afgang fra Esbjerg mandag formiddag og retur kort efter. Samt en afgang fredag eftermiddag fra Esbjerg og retur igen fra Stavanger sidst på dagen.

Fra uge 24 til uge 29 flyves der mandag morgen fra Esbjerg og retur kort efter. Om fredagen en eftermiddagsafgang og retur kort efter.

Fartplanen er følgende:

Ruten vil igen blive betjent af en ATR42 med plads til 46 passagerer.

Det er gode nyheder at DAT igen flyver mellem Esbjerg og Stavanger, og vi er naturligvis meget tilfredse med mere aktivitet og liv i lufthavnen, da der har været meget stille de sidste par måneder.

Susanne Kruse Sørensen, Lufthavnschef i Esbjerg Lufthavn

Se fartplan og book på dat.dkHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *