Norwegian tilbyder gebyrfri ombooking på indenrigsrejser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian åbner for gebyrfri ændring af alle billettyper i en periode fremover, også på indenrigsrejser. Pandemien har gjort det uforudsigeligt at rejse, og mange af selskabets kunder er optagede af muligheden for at ændre eller aflyse en rejse.

Det seneste år har rejserestriktioner og smitteudviklingen betydet stor usikkerhed for de rejsende. Norwegian ønsker at gøre det enklere og tryggere for kunderne at ændre på en bestilt rejse, selvom billetten i udgangspunkt ikke er fleksibel.

Tidligere har selskabet i en begrænset periode givet øget fleksibilitet på internationale flyvninger, og nu åbnes det samme tilbud på indenrigsflyvninger.

– Vi tror, at kunderne vil sætte pris på vores tiltag. Samtidig er det en fin måde for os at byde kunderne velkommen tilbage til os, nu hvor flere begynder at planlægge flyrejser igen, siger Christoffer Sundby, koncerndirektør for markedsføring, salg og kundeservice i Norwegian.

Her er de udvidede betingelser for gebyrfri ombooking på både indenrigs- og udenrigsflyvninger:

  • Tilbudet gælder kun LowFare og LowFare+ billetter. FullFlex-billetter har dette som standard vilkår allerede.
  • Betingelsene kanændre sig, og betingelsene på købstidspunktet er gældende.
  • Ombooking kan kun foretages til en ny dato, hvor der findes ledige billetter af samme billettype.
  • Gebyrfri ombooking gælder kun én gang og må gennemføresinden 16 dage før afrejse på internationaleflyvninger og inden7 dage på indenrigsflyvninger.
  • Sædvanligebetingelser gælderfor ombookinger som gennemføres mindre end 16 dage før afrejse på internationale flyvninger og mindre end 7 dager på indenrigsflyvninger.
  • Hele rejsen i den nye bestilling (inklusiv returrejse) skal være gennemført inden 30. oktober 2021.
  • Eventuelprisdifferencemellemopprindeligbillet og ny billet skal betales. Hvis den nye billett er billigere endden oprindeligbillet, refunderes prisdifferencen ikke.
  • Tilbudet om gebyrfri ombooking for indenrigsrejser gælder for rejser, som bestilles mellem 7. juni og 30. juni 2021, og gælder for indenrigsflyvninger i Norge, Sverige, Danmark og Finland.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *