Sådan er det at rejse med SAS fra Aarhus til København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På SAS indenrigsrute er kaffen tilbage på Plus. Der er passagerne dog ikke helt endnu. Men servicen og humøret er i top hos personalet i lufthavnen og på flyet.

SAS flyver hver dag mellem Aarhus og København. Der er reelt en afgang hver vej (bortset fra lørdag). Så jeg skulle med morgenflyet fra Aarhus og retur med aftenflyet lige før Grundlovsdag.

Den gode nyhed er: Personalet er i hopla. Kaffen er tilbage på Plus. Og det nye menukort til de europæiske ruter ligger også i sædelommen

Desværre var der kun omkring 25 passagerer på flyet, der er planlagt med afgang kl. 6.50 fra Aarhus. Det er ikke mange, når der er plads til det tredobbelte. Den efterfølgende afgang kl. 9.35 var aflyst – og passagererne var flyttet til den tidlige afgang. Det er vel et meget tydeligt bevis på, at passagererne endnu ikke er tilbage i butikken. Men det kommer de forhåbentlig.

Jeg har lidt svært ved at vurdere, om SAS kan holde pengene hjemme på denne afgang. Men halvdelen af passagererne fløj på Plus – og det skulle vel være med til at sikre en bedre økonomi.

Aarhus Lufthavn

Aarhus Lufthavn er stadig i gang med en større ombygning, som vi bl.a. har skrevet om i denne artikel. Dette er tydeligt for passagerer og gæster, når de ankommer til “byggepladsen”, der skal passeres for at komme hen til indgangen. Men indenfor er alt næsten normalt. Efter sikkerhedskontrollet kommer du ind i den store taxfree butik.

Butikken er ikke helt færdig – men man kan godt ane, hvordan den kommer til at se ud.

Lufthavnens venlige personale bød på gratis kaffe og te lige efter sikkerhedskontrollen. Den blev meget praktisk serveret fra termokander på et rullebord.

Jeg tog rulletrappen op til første sal. Her nød jeg kaffen fra bægeret med det store SAS logo, mens jeg lige tjekkede nyhederne på InsideFlyer.

Loungen er åben for alle passagerer – uanset om du har en meget billig billet på økonomiklasse eller rejser på en dyr billet på SAS Plus.

Den gratis lounge er smagsfuldt indrettet. Jeg synes personlig, at den er bedre end flere af de betalingslounger vi ser i større lufthavne i Danmark og udlandet. Og forhåbentlig bliver lufthavnen snart fyldt med glade passagerer, der skal rejse på de nye ruter fra Aarhus til udlandet.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *