Anmeldelse: Regus Lounge i Hong Kong

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Jeg var ankommet til Hong Kong om morgenen, så mit hotelværelse var ikke klar endnu.  Da jeg havde behov for at være på nettet med min pc, så var Regus Business Lounge et godt bud, hvor man foruden kaffe og te, også har mulighed for at købe lidt drikkevarer.

I Hong Kong har Regus 28 lokationer og jeg valgte Lee Gardens Centre i Causeway Bay, som ligger i et område med mange internationale firmaer – lidt øst for Central Business District.

Som indehaver af et Regus BusinessWorld Gold kort, har man adgang til en app, som fås både til Android, iPhone og iPad.  Her kan man, hvis GPS er slået til, se de nærmeste lounges både på et kort og en liste. Hvis der er et symbol for en lænestol, betyder det at der er mulighed for at benytte en business lounge. Ellers har man mulighed for at leje et kontor eller et mødelokale på timebasis eller for en længere periode.

Regus kontoret ligger på 45. sal i en moderne kontorbygning, hvor de tre nederste etager er optaget af dyre mærkevare butikker og cafeer, lige som resten af kvarteret. For at komme op til kontoret, skal man først tage en lokal elevator, før man kan køre op til 45 etage. Her blev jeg vist ind i loungen, som ligger lige ved siden af receptionen, hvor jeg foruden loungen havde adgang til køkkenet.

I loungen var der 4 ThinkPods, som er små båse, hvor man sidde uforstyrret og arbejde. Foruden de to ThinkPods så er der også et arbejdsbord i loungen.

Der var seks andre gæster i loungen, så alle fire ThinkPods og arbejdsbordet var optaget, så jeg måtte sidde ved at smalt bord ved vinduet, hvor der til gengæld var en fantastisk udsigt – desværre lidt diset.

Som altid, så behøvede jeg ikke at logge på WiFi med min pc, da jeg allerede tidligere har besøgt en lounge og dermed har WiFi adgang til alle Regus lounger.

Der var et stort køkken med gratis kaffe og te, men også mulighed for at købe drikkevarer til rimelige penge. Man skal selv sørge for at betale for drikkevarerne i receptionen

 

 

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

God placering tæt på forretningsområde
Fantastisk udsigt over Hong Kong
Kaffe, te og vand inkluderet
Mulighed for at købe drikkevarer
Venligt personale

Cons

Ingen ledige ThinkPods

MAD/DRIKKE

FACILITETER

KOMFORT

PLADS

Generel Vurdering

Konklusion

Regus Business Lounge er et godt sted at sidde, hvis man midt i en storby har behov et roligt sted med netadgang at arbejde.  I Hong Kong får man en venlig modtagelse og udover gratis kaffe og te, er der også mulighed for at købe andre drikkevarer.

3.9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *