Icelandair dropper to norske ruter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Icelandair dropper Stavanger og Trondheim fra sit rutenetværk fra og med næste sommer.

Icelandair har i mange år fløjet en sommerrute til Bergen, Stavanger og Trondheim fra sagaøen. I følge Airlineroute på Twitter, vil to af disse destinationer nu lukkes.

Det betyder at Icelandair fra og med næste sommer kun vil flyve til Bergen og Oslo. Ruten til Bergen har en rundtur alle dage bortset fra mandag.

Til NRK siger lufthavndirektør ved Stavanger lufthavn, Leif Anker Lorentzen følgende:

Enhver svækkelse af rutenettet er beklageligt. Samtidig ser vi at ruten ikke har været så efterspurgt, som Icelandair lagde til grunf da den blev oprettet.

Selskaber som British Airways, Air France og Lufthansa har alle ligeledes fjernet Stavanger fra deres rutenetværk de siste par år.

Boeing 737 MAX

For flyinteresserede, er der dog en lille god nyhed. Ifølge routesonline.com, er ruten til Bergen en af de ruter som planlægges til at blive fløjet med Boeing 737 MAX. Icelandair har 16 Boeing 737 MAX-fly på bestilling, og starter leverance af flytypen i begyndelsen af 2018.

Dette betyder at det formentlig ikke blot bliver Norwegian som vil flyve med Boeing 737 MAX fra Bergen. De startede tidligere år langruter til USA fra Bergen med flytypen, efter at de i sommer blev første europæiske flyselskab som modtog en Boeing 737 MAX.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *