Reportage: Norwegians første 737MAX modtagelses ceremoni

Bjorn Kjos

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian har her til morgen landet deres første 737MAX i Oslo – læs med her om modtagelses ceremonien.

Traditionen tro, modtog Norwegian deres første fly af en ny type med vandkanoner. Denne gang var det den sprit nye 737MAX der stod for tur, og da flyet landede i morges ca. kl. 07.30, blev det markeret at den første 737MAX var landet i Oslo.

Norwegians første 737MAX modtages med vandkanoner i Oslo Gardermoen Lufthavn

Det er nemlig ikke blot premiere for denne flytype hos Norwegian, men det er faktisk også det første af sin slags der modtages af et europæisk selskab.

Et opbud af journalister – heriblandt en fra InsideFlyer – stod klar på Taxiway Mike, der leder ud til bane 01L i Oslo Gardermoen Lufthavn. Det majestætiske sprit nye 737MAX fly skulle nemlig døbes i Oslo Gardermoen Lufthavn her til morgen, og er noget der uundgåeligt tiltrækker opmærksomhed.

Det nyeste medlem af Norwegian flåden er en ny brik i Norwegians strategi om at åbne langdistanceruter til overkommelige priser. Flyet skal operere imellem mindre lufthavne på tværs af Atlanten, og dermed give mulighed for rutetilbud der ikke hidtil har været mulige med store fly.

Bjorn Kjos (Direktør for Norwegian) i cockpittet på sit nye fly

Flyet er baseret på 737-flyet – en flytype som stort set hele Norwegians flåde allerede er baseret på, og det passer dermed super godt ind i strategien om at holde flåden så simpel som muligt.

Da flyet ankom på holdepladsen, og passagererne stod ud af flyet, var der frit spil for journalister til at tage billeder, filme og så videre. Så nyd en lang række billeder af det fantastiske fly herunder.

Flyet vel ankommet til gate
De første passagerer går fra borde
Den nye større 737-motor
Flyet set ned langs siden, med den ikoniske vingespids
To stolte Piloter
De ikoniske vingespidser på dagens to ankomne 737MAX fly
Cockpittet på 737MAX, med 15″ skærme.
Kabinen i Norwegians 737MAX
Kabinen i Norwegians 737MAX
Kabinen i Norwegians 737MAX

Passagerene ombord på flyet, havde budt på at komme med på den første flyvning med Norwegians 737MAX. Overskudet fra auktionen gik til Unicef – der blev indsamlet over 155.000 kroner! Læs mere om dette her.

Trackbacks & Pingbacks

  1. Icelandair dropper to norske ruter - InsideFlyer DK siger

    […] Dette betyder at det formentlig ikke blot bliver Norwegian som vil flyve med Boeing 737 MAX fra Bergen. De startede tidligere år langruter til USA fra Bergen med flytypen, efter at de i sommer blev første europæiske flyselskab som modtog en Boeing 737 MAX. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *