Første Norwegian flyvning med deres Boeing 737MAX og en check på over 155.000,- kroner til UNICEF

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag overtog Norwegian deres første Boeing 737MAX. Dette skete på Boeing fabrikken i Seattle. I denne forbindelse havde InsideFlyer og MegaDO lavet en auktion, om at flyve med på denne første tur til Oslo. Auktionen gav over 155.000,- kroner til Norwegian og UNICEF.

Det er altid noget at være stolt over at kunne være med til at indsamle og give penge til gode formål. Norwegian er partner med UNICEF og derfor var det et perfekt formål, da InsideFlyer og MegaDO fik en række sæder på den første flyvning fra Boeingfabrikken i Seattle og til Oslo ombord på denne første Boeing 737MAX.

Tommy Danielsen fra InsideFLyer og MegaDO overrækker checken på 24.012,- US dollars til Norwegians CEO Bjørn Kjos.

Så efter en enkelt forsinkelse og en god auktion, så kunne der i dag overrækkes en check på i alt 24.012,- US dollars eller over 155.000 kroner. Alle pengene går direkte til UNICEF.

Faktisk overtog Norwegian i dag faktisk to fly i dag. I alt har Norwegian lagt ordre på ikke mindre end 110 fly af denne model.

I morgen er der en modtagelsesceremoni i Oslo, hvor InsideFlyer også er inivteret. Der vil vi bringe sidste nyt og billeder fra dagen.

Du kan læse om auktionen her.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *